Dünya Kupası Avrupa Elemeleri: Takımlar Belli Olmaya Başladı!

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri: Takımlar Belli Olmaya Başladı!

Katar’ın ev sahipliği yaptığı ve bu sene 22.’si düzenlenen Dünya Kupası için takım belirlemeleri bu hafta başladı.

Turnuvaya Avrupa kıtasından katılacak olan 13 takımın olacağı eleme maçlarında ilk karşılaşmalar heyecanlı bir şekilde geçti. Elemelerdeki B, C, F, I ve J grupları bu hafta karşılaşmalarını gerçekleştirdi. Karşılaşmalarda fazlasıyla dikkat çeken ve heyecan dolu anlar yaşandı. Elemeleri merak edenler jojobet aracılığı ile tüm karşılaşmaları canlı olarak takip edebilirler.

Dünya Kupası elemelerinde gündemde olan karşılaşmalardan biri de B Grubu maçında atılan gol ile beraberliği bitiren İsveç oldu. Kendi sahasında ağırladığı Gürcistan’a maçın ilk yarısı Claesson’un attığı gol ile birlikte mağlup etti. Böylece maçın skoru son dakikalara kadar 1-0 olarak tamamlandı.

Avrupa Elemeleri Dikkat Çeken Anlar!

Uzun süredir İsveç Milli Takımı forması giymeyen ZlatanIbrahimovic, yeniden kadroya katılarak karşılaşmada ilk 11’de yerini aldı. Pek çok futbol sever Ibrahimovic’i tekrardan sahalarda koştururken gördüğü için karşılaşmayı heyecanla takip etti. Şuanda 39 yaşında olan santrfor karşılaşmanın 84 dakikası boyunca sahada bulundu. Heyecan dolu anları merak edenler jojobet giriş üzerinden görebilirler.

Türk hakemlerimizden biri olan Ali Palabıyık da C Grubu müsabakalarının hakemliğini üstlendi. İtalya ve Kuzey İrlanda arasında gerçekleşen bu karşılaşmada İtalya Berardi ve Immobile’den gelen goller ile ilerlemeyi garantiledi. Genel olarak haftaya 6 etkili gol ile başlayan Avrupa Elemeleri 2. Hafta müsabakalarını 27 ve 28 Mart tarihlerinde gerçekleştirecek. Karşılaşmaların hepsini jojobet  giriş adresi üzerinden izleyicilerine sunacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.