Dries Mertens'ten Okan Buruk'a övgü dolu sözler

Dries Mertens'ten Okan Buruk'a övgü dolu sözler

İlk olarak Ciro'nun lakabına kısaca değindik. Peki Galatasaray taraftarının sana nasıl hitap etmesini istersin? Dries Mertens: Bilmiyorum, bir karar vermeleri gerekiyor.

İlk olarak Ciro'nun lakabına kısaca değindik. Peki Galatasaray taraftarının sana nasıl hitap etmesini istersin? Dries Mertens: Bilmiyorum, bir karar vermeleri gerekiyor. "Katrin ile 11 yaşımdayken tanıştım" Sanırım çocukluk arkadaşıydınız. Çıkma hikayenizi dinleyebilir miyiz? Dries Mertens: 11 yaşımdayken bir arkadaşım evinde bir parti verdi. Katrin aynı zamanda onun komşusudur. İlk kez orada tanıştık. Tabii o zamanlar genç olduğumuz için bir şey olmadı ama 16 yaşımdayken ona açıldım ve "Seninle takılmak istiyorum" dedim.

"Üç Romantizm Çetesi"

Evlenme teklifi nasıl gidiyor, Katrin? Karın Dries duygusal cashbet birine benziyor, gerçekten öyle mi? Katrin Kerkhofs: Dries benden  daha duygusal. Bu durumu beğendim. Doğum Günü'nde yürüyüşe çıktık ve beni ilk öpücüğümüzün olduğu parka götürdü. Orada oturduk ve bana teklif etti ve ben de kabul ettim.

"Mertens sürprizleri"

Dries Mertens şaşırtacak mı? Unutamadığınız bir sürpriz var mı? Katrin Kerkhofs: En büyük sürpriz elbette oğlumuz. Ve Dries şaşırtıcı derecede hızlı. Mesela benim doğum günüm eylüldeydi ve bir sabah uyandığımızda benden toplanmamı istedi. O gün Bodrum'a gittik. Ailemiz ve arkadaşlarımız da orada. Bu yıl bana yaptığı son ve en güzel sürpriz bu.

Katrin Kerkhofs: 19 yaşımdayken Bodrum'u ziyaret ettim. O zamanlar daha eğlenceliydi ama şimdi daha sakin buluyorum. "Oturur kahvemi içerim" Avrupa'nın en ünlü futbolcularından birisin. Ve kamera olmadan Dries? Bilinmeyenlerinizi cashbet giriş merak ediyoruz. Dries Mertens: Kendimi bir futbolcu gibi hissetmiyorum. Dışarı çıkarım, oturacak bir yer bulurum ve bir kahve içerim. O zamanlar futbolu pek sevmiyordum. Arkadaşlarım varsa onlarla oturup konuşuruz.

Katrin Kerkhofs: Dries'in dediği gibi, o çok sosyal bir insan. Ayrıca evimde bir yıldızı oynama yeteneğim de yok. Temel olarak, bebek bakıcılığı yapmak ve yemek pişirmek için eve gelir. Yani yıldız  yok. "Şarkımız seni sevmeme neden oluyor" Bir şarkının bizi çağırması için bir şart var mı? Katrin Kerkhofs: Çocuklarımızın farklı şarkıları var ve bizim de farklı şarkılarımız var.  Elton John'un "It's a Wonderful Life" şarkısı çocuklarımız için.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.