DP Şişli’de Turhan Yalçın dönemi

DP Şişli’de Turhan Yalçın dönemi

Demokrat Parti Şişli İlçe Başkanı Mehmet Özdemir’in milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından Turhan Yalçın başkan olarak göreve geldi.

Yeni yönetim ile birlikte partiye yeni üye olan vatandaşların katılım toplantısına DP Genel Başkan Yardımcısı Galip Çetin, İl Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekili aday adayları ve eski başkanlarının yanı sıra üyeler katıldı.

Yeni yönetimin çalışmalarını değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı Çetin, “2 yıl önce sokakta aldığımız bu ilçenin, başta başkanlarımı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın ekip liderliğinde bu hale gelmesi, bu büyük coşku, enerji, iktidara gelen Demokrat Parti’nin ayak sesleridir. Biz bu ilçeyi 5 kişi sokakta aldık” dedi.

DP İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevini yürüten ve Şişli İlçe Teşkilatı’nın yoğun isteği üzerine İlçe Başkanlığı görevine getirilen Turhan Yalçın, “12 Haziran tarihinde yapılacak seçim, ülkemiz ve milletimiz için çok önemli tarihi sonuçlar doğurabilecek bir seçim olacaktır. Ülkemizin demokrat misyona ve demokratlara her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı vardır” şeklinde açıklama yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.