Divan'da konuşan başka üyeler de var

Divan'da konuşan başka üyeler de var

Hepsini tanıyorum, biliyorum hala aynılar, ifadeler üç ay önce kürsüdeydi, gidişat değişince farklı ifadeler kullanıyorlar.

 

Hepsini tanıyorum, biliyorum hala aynılar, ifadeler üç ay önce kürsüdeydi, gidişat değişince farklı ifadeler kullanıyorlar. Başkan değişti ve bu insanların pozisyonları aynı kaldı. Birer birer yaklaşırlar ve diğeri yanlarından geçer Şenol Güneş'ten bahsetmişken, Beşiktaş Divan toplantıları içe dönük değil, kameralar var ve herkes izliyor ve dinliyor, yani bu masaya erişiminizin olması, orada söylemeyeceğiniz anlamına gelmez Beşiktaş'ta meclis başkanı Tevfik Yamantürk'ün yaptığı açıklamanın ardından seçim tartışması devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Dünya Kupası programları kapsamında düzenlenen Beşiktaş Divan Kurulu'nun sallanmaya başladığını söylemekle yetinelim. Bununla birlikte, son kanepede bir takım dikkate değer gelişmeler oldu. Yönetim Kurulu  Başkanı Tevfik Yamantürk ondobet yaptığı konuşmayla herkesi şok etti. Başkan Ahmed Noor Sebi, Yamantürk'ü "Buradan çıkmak istiyorum" dediği için gücendi ve  şiddetle kınadı.

Eski şehir liderliğine kıyasla

Beşiktaş meclis başkanı Yaman Türk, Beşiktaş cumhurbaşkanı olmazsa Chebi ilişkisiyle bile aynı çatı altında olmak istemeyeceklerini söyledi. Yamantürk,  Çebi'nin de kendisi için aynı şeyi düşündüğünü iddia ediyor. Yamantürk, daha önceki bir  divan kurulu toplantısında  City yönetimini övmüş ve Ahmet Nur Çebi'nin altında aynı kalitede bir yöneticinin olmadığını söyleyerek soğuk duş etkisi yaratmıştı. Dönemin Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, kent yöneticilerinin profesyonel olduğuna dikkat çekerek Yamantürk'e yanıt verdi. Yamantürk,  kendisinin de belirttiği gibi yönetime bir kez daha sert sözler söyledi. Yamantürk, “Borç yönetimi, servet yönetiminden daha zor ve daha önemli. Borç ancak bilgili, becerikli ve  iyi karakterli kişiler tarafından yönetilebilir. Fikret Orman'ın ondobet giriş hükümetine aynen şunu söyledim: Sizde böyle biri var mı bilmiyorum. Oturduğumuz sandalyelerden göremiyorsunuz.

Tevfik Yamantürk'ün sözleri yönetim kurulunu şok etti

Yamantürk'ün açıklamalarına bazı üyeler tepki gösterdi. Divan'ın renkli simalarından İsmail Cevahir ayağa kalkıp, "Bu biraz ağır oldu başkanım. Ağabeyimiz diye kendini küçük düşürüyorsun" dedi. . Yamantürk, Orman ile ayda en az  bir kez görüşüp istişare ettiklerini söyledi. Yamantürk, "Beni başkan yardımcısı gönderdi. "Cumhurbaşkanına karşısınız" dedi. Neden buna karşıyım? Ne düşündüğümü söylemekle yükümlüyüm.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.