Diş Estetiği

Diş Estetiği

Diş Estetiği

Diş Estetiği

Diş estetiği alanında çeşitli kaplamalar kullanılmakta olup, İzmir zirkonyum kaplama bu aşamada tercih edilen bir malzeme ile yapılır. Zirkonyum beyaz rengi ile insanların estetik bir diş görünümü adına tercih ettikleri ürünlerin başında gelir.

Zirkonyum Kaplama Nedir?

Birçok kaplama çeşidi bulunur. Bu kaplama çeşitleri sayesinde insanların gülüşlerini saklamadan göstermesi mümkündür. İzmir zirkonyum kaplama da bu tür kaplama işlemlerinden birisi olup, ışık yansıma özelliği olmayan şeffaf bir malzeme olduğu için daha hoş bir görüntü ortaya çıkar.

Diş hekimlerinin kaplama aşamasında tercih ettiği değişik malzemeler bulunur.  Bu malzemelerden birisi olarak son zamanlarda kaplama için bu malzeme tercih edilir.  

Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?

Diş kaplama çeşitleri metal destekli ya da metal desteksiz olarak ikiye ayrılır. İzmir zirkonyum kaplama ürünleri metal destekli olan tür içerisinde yer alır. Dayanıklı olduğu kadar da görünüm için de tercih edilen bu ürünün kullanımı son zamanlarda diş hekimleri tarafından tavsiye edilir.

Diş etlerinin görünebilir olması adına bu malzeme kullanılır. Doğal bir malzeme olduğu için hastalar tarafından da tercih edilir. Son zamanlarda bu malzemenin kullanımı doğal görünümü ve esnek yapısı gibi nedenlerden dolayı daha fazladır. Diş eti ile uyumlu olması da yine insanların bu konuda beklentilerini karşılayan bir çözüm olarak ön plana çıkar.

İmplant Nasıl Yapılır?

Diş estetiği için kullanılan bir diğer yöntem ise İzmir implant yöntemidir. Bu yöntem sayesinde diş etinin üzerinde bir vidalama yapılarak hastaların tedavi edilmesi mümkün olur. Söz konusu tedavi aşamasında hastanın durumuna bağlı olarak farklı yöntemler kullanılabilir. Eğer diş çekilmiş ise diş etinden implant denilen vidalar uygulanarak yeni dişlerin takılması işlemi gerçekleştirilir.

Bazı durumlarda implant yerleştirilmeden önce diş etinde oyuk açılması da gerekir. Sonuç olarak temelinde implant denilen vidaların yerleştirilmesi gelir. Sonrasında bu vidaların üzerine diş takılması ile birlikte hastalarda sağlam bir çene yapısı ortaya çıkar. Ameliyat yapılarak ya da yapılmadan doğrudan diş etinin üzerinde İzmir implant uygulanabilir.

İmplant Kimlere Uygulanır?

Dişlerinde zamanla çürükler çıkan ve bu dişlerin kurtulabilme umudu kalmayan hastalarda implant uygulaması yapılır. Bu nedenle hemen hemen her hasta grubunda uygulanan bir yöntemdir. Bu yöntemin tercih edilme sıklığı son zamanlarda artış göstermektedir. Hastalarda kalıcı bir estetik çözüm olduğu için tercih edilen bir yöntemdir.

Ülkemizde son yıllarda tercih edilen İzmir implant sanıldığı kadar zor bir işlem değildir. Birçok insan bu aşamada ağrı çekeceğini düşünse de böyle bir durum yoktur. Hastalarda tedavi aşamasında çok bir ağrı oluşmaz. Bu nedenle son zamanlarda yaygın olarak tercih edilir. Dört farklı implant yöntemi bulunur.

Diş Estetiği Nedir?

Diş estetik yöntemleri bu aşamada dişlerin porselen ya da zirkonyum gibi malzemeler ile kaplanmasını ifade eder. Bu yöntemlerin arasında implant gibi yöntemlerin sonrasında kaplama için metal destekli ya da metal desteksiz yöntemler kullanılır. İzmir diş estetiği yöntemleri çeşitlilik gösterir.

Diş Estetiği Fiyatları Nedir?

Sağlık merkezlerinde değişik malzemeler ile kaplama yapılır. Bu niteliklerde çözümler için estetik fiyatlandırması mümkündür. Günümüzde estetik yöntemler arasında değişik malzemeler ile yapılan İzmir diş estetiği çözümleri dikkat çeker.

Hastalar açısından bir diğer önemli konu olan fiyatlar tedavi yöntemine bağlı olarak değişiklik gösterir. Birçok sağlık merkezinde farklı fiyatlar karşımıza çıkar. Estetik bir gülüş isteyenler ya da çürüklerden dolayı gülüşünü saklayan hastaların tercihleri arasında bu yöntemler gelir. Siz de İzmir diş estetiği fiyatları hakkında sağlık merkezlerinden bilgi alabilirsiniz.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.