Diş Beyazlatma İşleminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Diş Beyazlatma İşleminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Diş Beyazlatma İşleminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

 

Diş Beyazlatma Nedir?

Diş beyazlatma, dişin rengini koyudan açık renge döndürmek için kullanılan bir diş tedavisi yöntemidir. “Belaching” olarak adlandırılan diş beyazlatma yöntemidir. Bu tedavi yöntemiyle diş rengi, olduğundan daha beyaz görünür. Diş renklerindeki değişiklik, daha sonradan ya da genetik faktörlerden dolayı meydana gelebilir. Estetik açıdan güzel gözükmeyen diş renkleri, diş beyazlatma işlemiyle daha da estetik görünüm kazanabilir. Her gün diş ve ağız bakımı yapmanız durumunda bile, diş renklerinde sararmalar ya da beyazlamayan dişler söz konusu olabilir. Eğer diş beyazlatma işlemi sonrası dişlerinizin renginde bir açılma/ beyazlama meydana gelmezse, bu diş yapısı sizin ten renginiz gibi değişmez bir diş rengidir.

 

Diş Beyazlatma Yöntemleri Nelerdir?

Diş beyazlatma yöntemi farklı şekillerde uygulanabilir, bu diş beyazlatma işlemleri;

·        Evde diş beyazlatma

·        Diş hekimliği kliniklerinde diş beyazlatma

·        Lazer ile diş beyazlatma

 

Diş hekimi Deniz Çalışkan’ın diş kliniğinde uygulanan diş beyazlatma işlemi, beyazlatıcı jel ve beyazlatıcı ışıkla uygulanan bir tedavi yöntemidir. Dişin tüm yumuşak dokuları ışık yardımıyla sertleşen bir bariyerle çevrildikten sonra, beyazlatma jeli dişe uygulanır ve ışık yoluyla beyazlatma jeli aktif hale getirilir. Bu işlem istenilen diş rengi yakalanana kadar devam eder. Bu süre de bir hafta arayla iki seans şeklinde olabilir.

 

Lazer ile diş beyazlatma, avantajlı bir diş beyazlatma yöntemlerinden biridir. Bu diş beyazlatma işlemi kısa sürede uygulanabilir. Ağız içinde yumuşak dokular çevrelendikten sonra, yaklaşık 4-5 dakika içinde diş beyazlatma işlemi tamamlanmış olur.

 

Diş Beyazlatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Evde diş beyazlatma işlemi, düşük oranda “karbomid peroksit” denilen beyazlatma ajanlarıyla evde dişe uygulanabilir. Hastanın, Diş hekimi Deniz Çalışkan ile ilk görüşme randevusunda, dişin olacağı renk seçilir ve diş beyazlatma plaklarının ölçüsü belirlenir ve bu plaklar, hastanın ağzına uygun ve hastaya özel olarak tasarlanır. Hasta, Deniz Çalışkan ile görüşmek için ikinci randevuya gittiğinde ise, beyazlatıcı tüp ve hazırlanan plak hastaya verilir. Diş hekimi Deniz Çalışkan bu randevu seansında bu diş beyazlatma işlemini nasıl yapacağını hastaya anlatır. Hasta evde, Diş hekimi Deniz Çalışkan önerdiği şekilde bu uygulamayı gerçekleştirebilir. Bu uygulamalar evde günde iki kez 2 hafta veya geceleri uygulayarak 1-2 hafta süreyle kullanılabilir.

 

Unutmamak gerekir ki, beyazlatma işlemi yapmadan önce , Diş hekimi Deniz Çalışkan görüşmenizi tavsiye ederiz.

 

Diş Beyazlatma Fiyatları Nedir?

Klinikte ya da ev ortamında yapılan diş beyazlatma işlemleri arasında fiyat farkı çok yoktur. Diş Beyazlatma diğer adıyla Diş Beyazlatma estetiği işlemi uygulaması yaptırdığınız kurumlara göre Diş Beyazlatma tasarımı fiyatları değişiklik göstermektedir. Yani, gülüş Diş Beyazlatma uygulaması özel muayenehanede  farklı, diş hastanelerinde farklı ücret belirlenmektedir. Diş Beyazlatma, uygulanacak yöntemlere, kullanılacak malzeme türüne ve ağız içinde bulunan problemlere göre değişiklik göstermektedir. En net fiyatı size diş doktorunuz Deniz Çalışkan  bildirecektir.  Bu yüzden Deniz Çalışkan Diş  Kliniği’mizi ziyaret edebilir ve size uygun en doğru diş beyazlatma işlemini tercih edebilir ve ödemenizi bu doğrultuda gerçekleştirebilirsiniz.

 

Özgürce gülümseyebilmenin yaşam kalitenizde yaratacağı değişikliği hissetmek için İstanbul Şişli’deki Deniz Çalışkan’ın diş kliniğini ziyaret ederek, gülüş estetiği ve diş beyazlatma gibi gülüş tasarımı tedavileri hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.