Dilek Pastanesi Taksim Şubesi Manzarasıyla Büyülüyor

Dilek Pastanesi Taksim Şubesi Manzarasıyla Büyülüyor

Dilek Pastanesi Taksim Şubesi Manzarasıyla Büyülüyor

 

 

1998’den beri hizmet veren Dilek Pastanesi Taksim şubesi hakkında konuşan Dilek Pastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Yazıcı, “Uzun yıllardır hizmet verdiğimiz binamızın yenilenmesiyle Taksim şubemizi teras katına taşıdık” dedi.

 

Dilek Pastanesi Taksim Terasa Taşındı

 

Şubenin, binanın en üst 3 katında hizmet verdiğini belirten Dilek Pastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Yazıcı, “Şubemiz adalar ve Ayasofya Camii manzarası ile müşterimizi büyülüyor. Geniş ürün yelpazemizle hem restoran hem de kafe alanında her türlü müşteri memnuniyetini karşılamak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Turistlerin Gözde Mekanı

 

Taksim’in en eski mekanlarından biri olan Taksim Dilek Pastanesi sahibi Cabir Yazıcı, “20 seneyi aşkın süredir açık olan Taksim şubemizde yabancı portföyümüzde oluştu. İstanbul’a gelen turistlerin keyifli bir vakit geçirmek için şubemizi sık sık ziyaret edip, memnun ayrılıyorlar” ifadelerini kullandı.

Değer Olarak Görülen Kültürü Devam Ettiriyorlar

 

Zamanında otel hizmeti vermesi için yenilenen yapıyı, aldıkları taleplerden dolayı otel projesini iptal edip tekrardan Dilek Pastanesi yapmaya karar verdiklerini söyleyen Yiğit Yazıcı, “Taksim’de bir değer olarak görülen kültürü devam ettirmek istiyoruz. Yenilenen binamızda eski otantik havayı kaybetmemek için kültürel ve yenilikçi mimariyi bir arada kullandık” dedi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.