Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak Bodrumspor maçı sonrası konuştu

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak Bodrumspor maçı sonrası konuştu

Bekir'in Ömer'i kullanması skoru etkileyebilirdi ve kaçırdığımız iki bariz pozisyonda Chessenoğlu Belkante'yi göremeyince berabere kaldık.

Bekir'in Ömer'i kullanması skoru etkileyebilirdi ve kaçırdığımız iki bariz pozisyonda Chessenoğlu Belkante'yi göremeyince berabere kaldık. Oyuncularım tüm kalpleriyle oynuyorlar. Hala paslarımızı geliştirmemiz gerekiyor. Kenarlar ve geçişler oyununu iyi oynadık. İki taraf da çok heyecanlı. Seyircinin keyif aldığı bir maçtı ve bence bu anlamda güzel bir futbol gecesiydi. Kazanmak için çok çalışan oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Denizli Spor Bodrum Spor ile 0-0 berabere kaldı, Bodrum Spor v Bodrum Spor. A.'nın teknik direktörü Denizlispor  Giray Bulak maçın ardından basına açıklamalarda bulundu. Siyah, hakemlerin iyi bir oyun sergilediğini ve eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını söyledi. Brack, "Bence güzel bir maçtı. Hakem arkadaşlar iyi idare etti ve Bodrum Spor iyi fortunepanda oynadı. Geçen hafta hepimiz yenildik ve üzüldük ama iyi bir takımımız olduğunu biliyorduk. Ama olmadığını da biliyoruz" Derin bir ekibiniz yok. Eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bu hafta bazı oyuncularımızı kullanabileceğimizi düşünüyorum. Bugün çok fazla bir şey yapamıyoruz ve rakipler bu olumlu yönlerden yararlandı, biz yararlanamıyoruz" dedi.

Trabzonspor'dan Suudi Arabistan'a giden Berat Özdemir, FANATİK'e özel bir açıklama yaptı. 24 yaşındaki futbolcu, sürpriz transfer hikayesinden Trabzonspor'a geçişine, Avrupa'dan aldığı tekliflere ve gelecekteki hedeflerine kadar birçok konuda sorularımızı yanıtladı. Bu özel bir röportaj...

Öncelikle, neredeyse 24 yaşında olduğun ve fortunepanda giriş büyük potansiyele sahip bir oyuncu olduğun için, Suudi liginde olman hepimiz için biraz sürpriz oldu. Trabzonspor'dan ayrılma süreci nasıldı?

"Yeni dönem başında Hull City bana bir teklifte bulundu. Kulübümüz ve Abdullah hocamız veto etti. Buna da saygı duydum. Rahatlık beni ne yapayım diye düşündürdü. Trabzonspor'dan sonra ayrılmak mı yeni bir maceraya başlamak mı? türkiyeye gitmek istemiyorum Menajerim böyle bir teklif yaptığında şaşırdım ve biraz araştırma yaptım. Ligin kalitesi sanıldığı kadar düşük değil ancak sıcaklığın oyuncular üzerinde büyük etkisi var. Beklenmedik bir  karar verdim, ailemle görüştüm ve Suudi Ligi'ne gittim. " Trabzonspor'a gelmeden önce, Galatasaray'da da senden ciddi anlamda söz edilirken... Gençlerbirliği'nden ayrılınca ne oldu, Trabzonspor Buzzon Sports'ta durum nasıl gelişti? "1-2 kulüp biliyorum ve menajerim ilgileniyor. Transfer defterinin kapandığı gün kendimle ilgili düşüncelerimi ona anlattıktan sonra Trabzonspor'a gitmeye karar verdim. Bana verdikleri değeri çok seviyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.