Demet Akalın, Nişantaşı’nda Survivor Evrim'in annesinin gönlünü aldığını söyledi

Demet Akalın, Nişantaşı’nda Survivor Evrim'in annesinin gönlünü aldığını söyledi

Şarkıcı Demet Akalın, Nişantaşı sokaklarında yürürken, basın mensuplarına, Survivor Evrim’in annesinin gönlünü aldığını söyledi.

Akalın, ‘Survivor’ Evrim Keklik’le ilgili açıklamalar yaptı. Daha önce Evrim’in annesini kızdıran şarkıcı, güzel bir koltuk takımı alarak gönül aldığını belirtti.  

AKALIN: ‘BİZİ YASİN BARIŞTIRDI'

Akalın, 'Survivor' yarışmacısı Evrim Keklik hakkında sorulan sorulara, “Yasin bizi barıştırdı. Ben Evrim'i zaten çok seviyordum. Hala da seviyorum. Kızmıştım ona.

İnsan çok sevdiğine kızar ya” şeklinde cevap verdi. Ayrıca kendisinden sivri dilli diye bahsedilen Akalın, Evrim Keklik’in kendisinden daha sivri dilli olduğunu da belirtmeden geçmedi.

EVRİM'İN ANNESİ DEMET AKALIN’A KIZMIŞTI

'Survivor'da ödül oyununu kazanamayan Evrim Keklik, gözyaşlarına boğulmuştu. Sıkı bir ‘Survivor’ takipçisi olan Demet Akalın ise tepki göstermiş ve Evrim Keklik için "Gitmeyeceksin diye çok seviniyorum yemin ederim. İyi oldu sana. Ağla, ağla beter ol” demişti.

Evrim'in annesi Fatoş Keklik bu sözlere çok kırılmış ve Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda "sizin de bir kızınız var" diyerek Akalın’a sitem etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.