Dayakçı anneye mahalleliden tepki

Dayakçı anneye mahalleliden tepki

Beyoğlu'nda bir kadın, dostu ile birlik olup 10 yaşındaki çocuğunu dövüldüğü iddiası ile gözaltına alındı. Mahalle sakinleri dayakçı anneye tepki gösterdi.

Beyoğlu'nda 10 yaşında bir çocuğun annesi ve annesinin dostu olduğu öne sürülen şahıs tarafından dövüldüğü iddiası mahalleyi karıştırdı. Dayak yiyen çocuk polis ekibi tarafından hastaneye götürülürken, mahalle sakinleri de anneye tepki gösterdi.
Edinilen bilgiye göre, olay, saat 14.30 sıralarında Piyalepaşa Mahallesi Çukur Sokak'ta meydana geldi. Çocuğun evden yükselen seslerini duyan mahalle sakinleri, "155 Polis İmdat"ı arayarak durumu bildirdi. 10 yaşındaki G.C.Ö.'nün, annesi Y.Ö. ve dost hayatı yaşadıkları iddia edilen bir erkek tarafından defalarca dövüldüğü öne sürüldü. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, darp edilen çocuğun polis aracıyla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Darp edilen çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinde dayak izleri bulunduğu, yanak ve gözlerinde morarmalar olduğu dikkat çekti.
Gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakan çocuk hastanede tedavi altına alındı. Hastaneye getirilen çocuğun halini gören kadınlar duruma tepki gösterdi.
Ayakta tedavi edilen G.C., daha sonra ifadesi alınmak üzere Haliç Polis Merkezi'ne götürüldü. Sorgusu tamamlanan çocuk, Beyoğlu'ndaki Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. Çocuk gazetecilerin kendisine yönettiği soruları yanıtsız bırakarak içeri girdi.

Öte yandan, anne Y.Ö.'ye tepki gösteren komşuları da "Çocuğun gözü mosmor. Çocuğu dövmüş. Bize de kapıyı açmadı" diyerek çocuğu annesinin dövdüğünü iddia etti.
Polisin gelmesinin ardından olay yerinden uzaklaşan Y.Ö. ise daha sonra Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne geldi. Y.Ö. iddiaları yalanlayarak, "Bu komşularımın yalanı. Bir anne çocuğunu döver mi? Okulda kavga emiş" diye konuştu.



İHA

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.