Dave son anda topu çizgiden çıkardı

Dave son anda topu çizgiden çıkardı

58. dakikada konuk ekip Manisa FK bu kez gol kaydetti. Ayberk, mücadelenin dümenini çeviren Gakpa'nın ortasına topa vurdu. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve kazanan  Göztepe oldu.

58. dakikada konuk ekip Manisa FK bu kez gol kaydetti. Ayberk, mücadelenin dümenini çeviren Gakpa'nın ortasına topa vurdu. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve kazanan  Göztepe oldu.

İstatistikler: Gürsel Aksel

Hakemler: Ozan Ergün, Oğuz Kağan Çalışır, Hasan Hüseyin Tetik

GÖZTEPE: Ekrem – Komutan, Atınç, Arslanagic, Tarık, İsmail, Yalçın (en az 85 Tuğbey), Tijanic, Palmer, Yasin (En az 76 Atanga), Kvasina (en az 57 Ali Akman)

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ: Birkan – Muhammet Taha, Ba, Ayberk, Dave, Stark (Dk 46 Gakpa), Burak, Diallo, Prib (Dk 86 Arda), Batuhan, Mehmet (Dk 59 Selim)

Gol: Dk. 31 Tjanic (Göztepe)

Sarı kart: Braque (Manisa FK)

Merthakanyanda, Fenerbahçe'nin Amerikalı Salernitana S'yi 3-0 yendiği hazırlık maçı sonrası bir açıklama yaptı. Hazırlık maçlarında özverili oynadıklarını yakabet söyleyen Mert Hakan Yandaş, "Mutluyuz, bütün maçları  kazandık. İyi gidiyoruz. Hazırlık maçı, resmi maç ayrımı yapmıyoruz. Buradaki 3. yılım. Bence gerçekten çok özel bir yıldı.

"Daha özel bir sezon geçirmek istedim"

İyi geçen bir sezonun ardından, kendime koyduğum hedefler ve değişikliklerle daha özel bir yıl yaşamak istiyorum. . Her şeyini vermek isteyen bir yapım vardı ama ilk eğitim kampım sırasında talihsiz bir sakatlık oldu. 2 ay süren bir engel olduğunda uyum süreci de uzundur. Ayak uydurmak senin için zor. Tüm bunları yaşarken talihsiz bir temas sonucu dizini yaraladı.

"Henüz hazır değilim"

Bu süreçte dostları yalnız bırakmanın zor olduğunu kaydeden Mert Hakan, "Böyle özel bir sezonu dışarıdan izlemek benim için zordu ve bu süreçte yakabet giriş takımıma destek olamadım. Geri dönmek istiyorum. Dostluk maçlarında bana keyif veren, ritmi bulmama yardımcı olan, beni takıma alıştırmak için çok uğraşan hocama çok teşekkür ederim, henüz hazır değilim, artık süreç yok. İyi yapıyorum. Bir an önce moralimi yükseltmek, bir an önce sezonu sakatlık yaşamadan  bitirmek ve takıma katkı sağlamak istiyorum. Dolayısıyla çok özel zamanlarda yaşıyoruz. Bu benim üçüncü sezonum. Çok özel bir durum var. Herkesin diyaloğu iyidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.