Cumhurbaşkanı, Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı!

Cumhurbaşkanı, Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyeleri genelleyerek, tamamen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma ve eleştirilerinin hemen hemen tamamı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu aldığı karar ve yaptığı açıklamalar üzerine olması dikkat çekti.

“HİZMET DEĞİL, ŞOV YAPIYORLAR”

Cumhurbaşkanı, "Asli işlerini yürütmeyen CHP'li belediyelerin salgınla mücadele kurallarını hiçe sayarak halka hizmet değil şov yapmaktadırlar.

Bu tür teşebbüsler geçmişte FETÖ ve PKK gibi örgütler tarafından denenmiştir. Ülkemizin bu hastalıklı siyasetten kurtulmasını en az Covid’den arınması kadar önemli görüyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu ve CHP'li belediyelere çok sert sözlerle tepki gösterdi.

İŞTE, CUMHURBAŞKANI’NIN AÇIKLAMALARI:

Başarılı netice alabilmek için uygulamanın her il, ilçe, mahalle düzeyinde bu anlayışla yürütülmesi şarttır.

CHP'li belediyeler Cumhurbaşkanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, valiliği, kaymakamlığı hiçe sayarak yardım toplamaya, ekmek dağıtmaya, hastane kurmaya kalkışıyorlar.

Asli işlerini yürütmeyen CHP'li belediyelerin salgınla mücadele kurallarını hiçe sayarak halka hizmet değil şov yapmaktadırlar.

“SERGİLEDİKLERİN TAVRIZ BAŞKA İZAHI YOK”

Adana, İstanbul, Mersin belediyelerinin hafta sonu sokak kısıtlamasında sergiledikleri tavrın başka izahı yoktur.

Salgın sebebiyle sağlık sisteminin çökmesini, kamu güvenliğinin zaafa uğramasını, halkın sokağa dökülmesine bekleyenler umdukları olmamıştır.

Şimdi de maalesef salgın hastalıkla mücadele için alınan tedbirleri sabote etmeye çalışıyorlar. İtalya, İspanya, Amerika gibi ülkemizin ciddi kayıplar verenlerin arasına girmesini istiyorlardı.

“SAHRA HASTANESİ DİYE YUTTURMAYA KALKTILAR”

Biz şehir hastanelerini anlatırken onlar fuar merkezlerini panellerle bölerek içindeki standları sahra hastanesi diye yutturmaya kalktılar. Foyaları ortaya çıkınca 'biz şehir hastanelerini hiç eleştirmedik' diye yalana sığındılar. Halbuki şehir hastanelerine yıllarca demediklerini bırakmamışlardı.

“ZEKAT TOPLAMA YARIŞINA DÜŞTÜLER”

Biz vatandaşlarımıza nakit yardımı yaparken hukukumuza ve inancımıza aykırı şekilde zekat toplama yarışına düştüler. Bu noktada müracaat edilecek tek yer vardır. Diyanet İşleri Başkanlığı'na sorarsanız zekâtı kimler toplar, kimler toplayamaz onlar size gerekli cevabı verir.

“TOPLU TAŞIMA HİZMETLERİNİ AZALTTILAR”

Bu kurallar çerçevesinde ikna yöntemiyle bu gayretlerimizi sürdürüyoruz. Onlar toplu taşıma seferlerini hesapsızca azaltarak halkımızı mağdur ettiler. Her şeyi birbirine karıştıranlar, hükümetin aldığı tedbirleri beceriksizce örtmeye kalktılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.