Cristiano Ronaldo'nun Ayak İzi Ölümsüzleştirildi

Cristiano Ronaldo'nun Ayak İzi Ölümsüzleştirildi

Cristiano Ronaldo'nun Ayak İzi Ölümsüzleştirildi

 

Dünya'nın en iyi futbolcuları arasında görülen, Real Madrid, Manchester United, Juventus gibi kulüplerde başarılar göstermiş, 5 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan Cristiano Ronaldo, Her futbolcunun hayatı boyunca bir kez kazanabileceği Altın Ayak Ödülü'ne layık görüldü. Son yıllarda başarılarının üstüne koyan, artan yaşına rağmen hala bir çok futbolseverin, yaşayan ve aktif olarak oynayan en iyi futbolcu olarak yorumladığı Cristiano Ronaldo futbolu bırakmadan önce almadığı kupa, kazanmadığı başarı kalmasın istiyor.

Altın Ayak Ödülü Nedir?

Lidyabet Ayak Ödülü, resmi liglerdeki performanslarına ve saha içindeki hareketlerine bakılarak verilen bir ödüldür. Bu ödülü alacak futbolcunun, 28 yaşından büyük olması gerekmektedir. Altın Ayak Ödülü'nü bir futbolcu hayatı boyunca yalnız bir kez alabilir. Ödül puanlamasının büyük bir oranı goldenfoot.com üzerinden yapılırken, diğer kısmıda futbol otoriteleri tarafından verilmektedir.

Şampiyonlar Geçidi'nde Sergilenecek

Cristiano Ronaldo'nun Altın Ayak İzi, Monaco Prensliği'ndeki Şampiyonlar Geçidi'nde sergilenecek. Ronaldo, orada ayak izine yer bulduğu ve bu ödüle layık görüldüğü için oldukça gururlu. Crisiano bu ödülü almasının ardından "Bu büyük bir onur. Ödülü bir gün kazanacağımı biliyordum. Eğer geçmişe bakarsanız; birçok efsanenin ismini görecekseniz. Onların yanında yer almak önemli. Çok mutluyum." dedi.

Monte Carlo'da şu an Roberto Baggio, Roberto Carlos, Ronaldo, Drogba ve Iniesta'nın da ayak izleri bulunuyor.

Kaynak : Lidyabet Yardım

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.