Crespo'dan hayal kırıklığı

Crespo'dan hayal kırıklığı

2021 senesinde Fenerbahçe’de hocalık icra eden Vitor Pereira’nın Estoril’den 1.5 milyon bedelle ekibine katmış olduğu Crespo'dan hayal kırıklığı.

2021 senesinde Fenerbahçe’de hocalık icra eden Vitor Pereira’nın Estoril’den 1.5 milyon bedelle ekibine katmış olduğu Crespo, Türkiye vidobet kariyerine o kadar da iyi başlamamış, hatta bir kısım taraftarlarca eleştirilmişti. Geçtiğimiz sürem Crespo’nun adı Avrupa Kupaları ekibine da yazılmamıştı.

Vitor Pereira’nın görevinden ayrılmasının arkasından takımın başına geçen İsmail Kartal ile tertipli forma şansı bulmaya süregelen Miguel Crespo, takımın orta sahada olmazsa olmaz futbolcularından biri haline geldi. Performansıyla göz dolduran Portekizli futbolcu taraftarların da takdirini kazandı.

Jorge Jesus’un yeni formatıyla değişen orta saha vidobet giriş kurgusunda sürem başlangıcında uymakta zorluk çeken Crespo, bazı Avrupa ve lig maçlarında forma şansı bulamamıştı. Sadece performansını yükselten Crespo son iki lig maçında 90 dakika oynarken Ankaragücü maçında 13 km koşarak Süper Lig ‘de bu sürem koşu mesafesi rekoru kırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.