Coşkunöz'ün cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Coşkunöz'ün cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Hüseyin Naci Coşkunöz'ün kızı Suzan Coşkunöz'ün cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Bursa'da geçtiğimiz gece, otomobilinin sulama tankerine arkadan çarpması sonucu hayatını kaybeden Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Naci Coşkunöz'ün kızı Suzan Coşkunöz'ün cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Önceki gece 02.00 sıralarında 16 BTU 99 plakalı otomobiliyle evine dönerken, Esentepe Kavşağı'nda refüjü sulayan Köksal Kaya yönetimindeki 16 BBK 55 plakalı tankere arkadan çarpan Suzan Coşkunöz, kazanın etkisiyle araçta sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Sivil Savunma ve Arama-Kurtarma Birliği ekiplerinin çalışmaları sonucu makaslarla kesilen araçtan çıkarılan Coşkunöz'ün cesedi, otomobilinin arka koltuğuna konularak çekici ile Emek Polis Merkezi'ne, ardından da cenaze aracı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

Coşkunöz'ün cenaze töreni Organize Sanayi Bölgesi Camiinde yapıldı. Cenaze camiye geldiği sırada anne Cherylanne CoşkunözıÜü, gazetecilere, "Ne çekiyorsunuz?" şeklinde tepki gösterdi. Cenaze törenine Coşkunöz'ün İngiliz olan annesi, babası ve abileri katıldı. Anne Coşkunöz, cenaze töreni boyunca ağlarken, baba Hüseyin Naci Coşkunöz'ün sakin olduğu görüldü.

Cenaze törenine çok sayıda iş adamı ve vatandaş katılırken, CHP Bursa milletvekili adayı Onur Öymen de acılı aileyi yalnız bırakmadı. Acılı aile taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta güçlük çekti. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra imam Muhammet Arif Karali, cemaate seslendi. Karali, Coşkunöz'ün, kaza geçirdiği akşam olay yerinden geçtiğini ve Coşkunöz'ün nabzını ilk kontrol edenlerden biri olduğunu belirterek, "Nereden bilebilirdim ki birkaç gün sonra aynı kişinin cenaze namazını kıldıracağım. Bu da gösteriyorki, her canlı ölümü tadacaktır. Ölüm bir son değil, sonsuz bir hayatın başlangıcıdır." dedi.

Organize Sanayi Camiinde cenaze töreni yapılan Coşkunöz'ün, naaşı Ahmet Paşa Mezarlığına defnedilmek üzere götürüldü.

Geçtiğimiz yıl İngilizce ve Türkçe yayımlanan 'Dünya Mutfağı' kitabıyla büyük ilgi gören Coşkunöz, hayvanseverliği ile tanınıyor. 13 kedi ve 3 köpeği bulunan Coşkunöz, son olarak 7 ay önce yol kenarında yaralı vaziyette bulup tedavi giderlerini üstlendiği ve 'Şanslı' adını verdiği köpek için İngiltere'den yürüme aparatı 'dog mobil' getirtmişti.

Bu dönemde yerel bir televizyona konuşan Coşkunöz, bir yaşındaki bir köpeğin trafik kazası sonucu arka ayaklarının felçli olduğunu belirterek, aparatı internet üzerinden İngiltere'den siparişle aldığını anlatıyordu.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.