Çorlu terörü lanetledi

Çorlu terörü lanetledi

Atatürkçü düşünce derneği tarafından Çorlu’da düzenlenen teröre lanet mitinginde vatandaşlar teröre karşı tepkilerini dile getirdi. Çorlu Şehitlik parkında düzenlenen mitinge ADD Çorlu Şube Başkanı Dr Ahmet Yılmaz,Belediye Başkanı Atlan Ersin ve eşi

Ellerinde büyüğünden küçüğüne kadar tüm katılımcılar bayraklar ve sloganlarla terörü lanetledi. Çorlu Belediyesi de Türk bayrağı ve karanfiller dağıttı. Yapılan konuşmalarda: Serv hayallerinden vazgeçmeyen emperyalizm ve onun içerideki iş birlikçileri, aynı yöntemi ustaca kullanmaya devam ediyor. Yetmişli yıllarda Asala terörüne verdiğimiz şehitlerimiz hafızalarımızdan ilinmeden, Seksenli yılların başında ayrılıkçı terör örgütü alçakça saldırılarına başlamıştır. Bu haince plan Ülkemizde derin yaralar açmakta ve can almaya devam etmektedir. Tüm bu yaşanan olumsuzluklara rağmen Türk ulusu Atatürk’ün gençliğe hitabesinde belirttiği gibi Ne mutlu Türküm diyene söylevinin altında kenetlenerek tüm zorlukları aşacaktır ifadelerine yer verildi.

 

Şehitlerin kabirleri ziyaret edildi!

   Yapılan konuşmaların ardından Şehitlerin kabirlerini ziyaret eden katılımcılar ve vatandaşlar, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua ettiler. Şehit ailelerinin de bulunduğu kabir ziyaretinde duygusal anlar yaşanırken, bir çok kişi göz yaşlarına hakim olamadı.5 Kolordu Komutanlığı tarafından Yaptırılan ve Askerler tarafından her türlü çerce düzenlemesi yapına şehitlik son günlerde vatandaşların ziyaretçi akınına uğruyor.

             

                   Abdurrahim Yıldırım Çorlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.