Çıplak Justin Bieber fotoğrafları magazin dünyasında şok yarattı

Çıplak Justin Bieber fotoğrafları magazin dünyasında şok yarattı

Justin Bieber'ın çıplak fotoğrafları yayınlandı. Çıplak fotoğraflarının yayınlanmasının ardından ilk kez konuşan Justin Bieber bakın neler söyledi. Justin Bieber'ın şoke eden çıplak fotoğrafları internete düştü..

Çıplak fotoğrafları yayınlanan Justin Bieber konuştu. Justin Bieber'ın çıplak fotoğrafları yayınlandı. Çıplak fotoğraflarının yayınlanmasının ardından ilk kez konuşan Justin Bieber bakın neler söyledi. Justin Bieber'ın çıplak fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, Jayde Pierce ile birlikteyken çekilen çıplak fotoğrafları hakkında, katıldığı bir televizyon programında konuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Genç şarkıcı, "Haklarımın fazlaca ihlal edildiğini hissettim. Nasıl böyle bir şey yapabiliyorlar diye düşündüm. Sokağa adım atamıyorum. Ama insan en azından kendi evinde rahat hissetmeli, değil mi?" derken, insanların özel yaşam alanlarında kendilerini güvende hissetmesi gerektiğini vurguladı.

Bieber'ın çıplak fotoğrafları, New York Daily News gazetesinde yayınlanmış, gazetenin koyduğu sansüre rağmen Bieber'ı tamamen çıplak gösteren fotoğraflar da internette sıkça paylaşılmıştı.

Sevgilisi olduğu ileri sürülen Jayde Pierce'in de eşlik ettiği Bieber, paparaziler tarafından uzaktan çekilen bu fotoğrafların basına yansımasından sonra sosyal medyanında 'diline düştü'.

Justin Bieber, İngiliz model Jayde ile buluşmak için özel bir uçakla Bora Bora'ya gitti. Burada bir villa kiralayan genç şarkıcı tatilin keyfini çıkarmaya başladı.

Kimsenin kendisini görmediğini düşünen Bieber, kiraladığı villadan çırılçıplak çıktı. Havuza doğru ilerleyen genç şarkıcının o anları kendisini uzaktan takip eden paparazzilerin objektiflerine yansıdı. Bieber çırılçıplak havuza doğru ilerlerken Jayde Pierce de üzerinde beyaz bir bornozla oturup cep telefonuyla ilgilendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum