Cihazınızı Profesyonel Ellere Teslim Edin

Cihazınızı Profesyonel Ellere Teslim Edin

Cihazınızı Profesyonel Ellere Teslim Edin

 

 

 

Günümüzde artık akıllı cihazların daha öncesinde olmadığı kadar fazla kullanılmaya başlanması ile beraber artık insanların büyük bir kısmı birbirinden farklı marka ve modellerde yer alan cihazları inceleyerek aralarından seçimlerini yapmaya başladılar. Bu cihazlar sayesinde günlük olarak yapılan işlemlerin büyük bir kısmı cihazların kullanılması ile gerçekleştirilebiliyor. Oldukça kullanışlı olsalar da akıllı cihazların kullanımında hassas olmak son derece önemlidir. Çünkü yapılacak olan yanlış kullanımlar ile beraber cihazda farklı sorunların ortaya çıkması son derece olasıdır. Böylesi bir durumla karşılaşıldığı zaman ise devreye telefon tamircisi & telefon servisi girmektedir.

 

Günümüzde telefon tamircisi & telefon servisi konusunda araştırma yaptığınız zaman karşınıza pek çok farklı isim çıkabiliyor. Bu isimlerin her biri verdikleri hizmetleri size sunuyor ve sizin de bunların arasından seçiminiz yapmanız bekleniyor. Kimi zaman seçim ile alakalı doğru adımları atmadığınız için cihazınızı aslında bu konuda tam anlamıyla uzman olmayan kişilere emanet etmeniz ise ne yazık ki size çok daha farklı sorunları sunmaktan ileriye gidemeyecektir. Çünkü özellikle de son dönemlerde üretilmekte olan cihazlar farklı özelliklere sahip olmalarının yanı sıra çok daha hassas aksamlara sahipler. Bundan dolayı yalnızca kullanımında değil aynı zamanda tamir işlemleri esnasında da oldukça dikkatli şekilde çalışmaların yapılması gerekmektedir.

 

Doğru şekilde çalışmaların yapılmaması halinde ne yazık ki cihazınızın kullanımında oldukça ciddi sorunlar baş gösterir hale gelecektir. Bunların meydana gelmesini engellemek istiyor ve en iyi hizmeti almak adına telefon tamircisi & telefon servisi arayışına giriyorsanız, 3E Teknik Servis olarak sizlere en iyisini vermeyi hedefleyerek çalışmalarımızı da buna göre özenle yapmaktayız. Teknik servisimiz bünyesinde yer almakta olan personellerin tamamının usta belgeleri yer almaktadır. Bu sayede cihazınızın hangi marka ve model olduğu önemli olmadan gerekli çalışmaların hepsi eksiksiz bir şekilde yapılabilmektedir. Murat Yıldırım tarafından kurulmuş olan 3E Teknik Servis, kurulduğu ilk günden günümüze kadar geçen 23 yıllık süre zarfında da kaliteden ödün vermeden çalışmalarına devam etmektedir.

 

Teknik Servisimizde Hangi İşlemler Yapılmaktadır?

 

Başta Samsung ve iPhone ekran ile cam değişimleri olmak üzere anakart tamiri, iPhone markalı cihazlar için ses entegresi, wifi entegresi, dokunmatik entegresi, kamera entegresi, ses entegresi, batarya entegresi gibi sorunların başarılı bir şekilde çözümlenmesi sağlanmaktadır. Üstelik yalnızca bu iki markaya ait akıllı cihazlar için değil aklınıza gelen gelmeyen her markaya ait cihazların tamir ve değişim işlemleri için teknik servis arayışına girdiğiniz zaman size istediklerinizi en iyi şekilde vereceğimizden emin olabilirsiniz. Telefon onarım stüdyomuz Kartal sahilde yer almaktadır. Oldukça kolay bir şekilde ulaşılabileceğiniz merkezimize cihazınızı kendiniz getirdiğiniz takdirde siz kahvenizi ya da çayınızı içerken uzmanlarımız cihazınızı tamir ederek daha sonrasında gerekli testlerini yaparak size teslimini sağlıyor.

 

Bulunduğunuz bölge Kartal’a uzaksa bu aşamada ise telefon tamircisi & telefon servisi olarak bize cihazınızı göndermek adına kargo ya da kurye seçiminizi yapabilirsiniz. Cihazınız bize ulaştıktan sonra gerekli ön incelemeleri yaparak sizinle iletişime geçiyoruz. Böylece var olan sorunları ve bu sorunların nasıl giderileceğini sizlere ayrıntılı olarak iletiyoruz. Sizin gerekli bilgileri almanızdan sonra ise tamir ve değişim işlemlerini yapmaya başlıyoruz.

 

Kısa bir süre içerisinde yapmakta olduğumuz işlemler ile beraber cihazınızı ücretsiz bir şekilde sizlere iletiyoruz. Cihazınızın özel olarak paketlenip size ulaşması ile beraber de siz hiçbir sorunla karşı karşıya kalmadan sorunsuzca kullanmaya da kaldığınız yerden devam etmiş olacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.