Cicişler Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler hapse mi girecekler?

Cicişler Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler hapse mi girecekler?

Magazin dünyasında Cicişler olarak bilinen Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşlerin ceza evine girecekleri iddia edildi. Peki, Cicişler Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler hapse mi girecek? Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşlerinin cezası belli oldu mu?

Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, diğer unvanlarıyla Cicişler, iki sene önce başrollerini ünlü oyuncu Uğur Yücel ve güzel oyuncu Beren Saat'in oynadığı ''Benim Dünyam'' isimli filmin Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki galasına davetli olmadıkları halde zorla içeri girmeyi başarmıştı. Benim Dünyam adlı filmin galasına davet edilmedikleri halde gelen ve zorla içeri giren Cicişler olarak adlandırılan Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşlerin hapse gireceği iddia edildi. Cicişler Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler hapse mi girecek?

Görevli Gizem D., Ersoy kardeşleri dışarı çıkarmak isteyince kavga çıkmıştı. Ceyda Ersoy, Gizem D.'ye "Ben sana ne yaparım biliyor musun, dayağı yersin kendine gelirsin" derken, Esra Ersoy ise tekme atıp saçından çekmişti.

İddianamede, Esra Ersoy'un tehdit ve darptan 1,5 yıl, Ceyda Ersoy'un ise basit yaralama suçundan 1 yıla kadar hapsi istenmişti."Cicişler" diye anılan iki kardeşler ikişer bin lira para cezasına çarptırıldı.

Daha sonra verilen toplam 4 bin liralık para cezasını hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirdi, 5 yıl boyunca denetimli serbestlik hükümlerinin uygulanmasını kararlaştırdı.

Esra Ersoy Kimdir?

21 Haziran 1985 tarihinde Mersin‘de üç katlı bir villada doğmuştur. Kendisinden 4 yaş küçük Ceyda Ersoy adında kız kardeşi vardır. İlkokul ve ortaokulu Mersin’de özel Toros Kolejinde ve Liseyi Mersin Sabancı Anadolu Lisesinde okuduktan sonra Ankara‘da Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu . Mezun olduktan sonra bir dönem Ankara Laila’da Halkla ilişkiler müdürü olarak çalıştı.

Ceyda Ersoy Kimdir?

30 Eylül 1988 tarihinde Mersin‘de üç katlı bir villada doğmuştur. Kendisinden 4 yaş büyük Esra Ersoy adında ablası vardır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin’de özel okullarda okuduktan sonra Ankara, Bilkent Üniversitesi‘nde okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi, Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro bölümüne devam etti.

Ablası Esra Ersoy ile beraber 2008 yılında yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini Kartal Tibet‘in yaptığı “Hayat Güzeldir” adlı dizi filmde Alp Kırşan, Cem Davran, Begüm Kütük, Merve Sevi ile birlikte oynadılar.

Twitter‘da ve YouTube‘da birbirinden seksi klipler ve fotoğraflar yayımladılar. Çoğu kez de yaptıkları projeler, aşkları ya da ilginç açıklamaları gündeme taşıdı onları.

Mart 2010 yılında “Top Model Of Turkey” yarışmasında Miss Fotomodel of Turkey seçildi. Kasım 2012 da Çin’de yapılan Miss Fotomodel of the world’da ülkemizi Miss Fotomodel olarak temsil etti.

2009 yılında Cine5‘te yaptıkları bir programı açarken “Günaydın cicişler” deyiverdi. Sonra Okan Bayülgen programında onlara takılırken hep “ciciş” dedi ve “ciciş” olarak kaldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.