CHP’li Emrecan’ın darp edilmesine tepkiler büyüyor!

CHP’li Emrecan’ın darp edilmesine tepkiler büyüyor!

CHP Şişli Gençlik Kollarında görevli Emrecan Topal’ın darp edilmesine tepkiler büyüyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çellik ile birlikte seçim çalışmaları sırasında saldırıya uğrayıp darp edilen CHP Şişli Gençlik Kolları Üyesi Emrecan Topal’ı Halide Edip Adıvar Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

“SİYASİ HIRSLAR GENÇLERİMİZİ KAVGA ETTİRMEMELİ”

Yaşanan menfur olay hakkında açıklamada bulunan Kaftancıoğlu “Kim olursa olsun birilerinin siyasî hırsları gençlerimizi kavga ettirecek düzeye gelmemeli. Gençlerimizi birbirine şiddet uygulayan hale getiren siyasî anlayışı, şiddetle kınıyor ve lanetliyorum” dedi.

“MAFYAVARİ ŞİDDETİ KINIYORUZ”

CHP Şişli Örgütü ve şahsım Emrecan'a yapılan haince, mafyavari saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Herkes bilsin ki, bu saldırıya cüret edenler, seçim sandığında hak ettikleri yanıtı alacaklardır!

“HİÇ BİR ŞEKİLDE BİZİ YILDIRAMAYACAKLAR”

Saldırarak, darp ederek, pankart keserek, billboard sökerek bizi yıldıramayacaksınız! 
Şişli’de CHP, İstanbul’da CHP kazanacak!

KESKİN: “GEREKLİ CEVAP HUKUKEN VERİLCEKTİR”

CHP Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin’de; ‘Emrecan’a yapılan saldırı ile ilgili gereken cevabı hukuki yollarla verilecektir’ dedi.

Keskin; ‘Biz haberdar olduktan sonra bizi ilk ilgilendiren sağlığıydı. Şu anda sağlık durumu oldukça iyi. Gerekli kontroller yapıldı’ dedi.

"BU İKİ ARKADAŞ ARASINDAKİ BİR KAVGA DEĞİL"

Ama bu olay sadece Emrecan’a yapılmış bir olay değildir. Bu iki arkadaş arasında geçmiş bir kavga olmadığını biliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi kimliğinde Emracan’a yapılmış bir saldırıdır diye Keskin; ‘Biz de üzerimize düşeni hukuki ve yasal yollardan bu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.