CHP, Velidedeoğlu ile anlaştı

CHP, Velidedeoğlu ile anlaştı

CHP, seçim kampanyasını yürütmek üzere ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu'nun ortağı olduğu Güzel Sanatlar Saatchi-Saatchi ajansı ile anlaştı. Şimdi sıra seçim şarkısında.

CHP, seçim kampanyasını yürütmek üzere ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu'nun ortakları arasında bulunduğu Güzel Sanatlar Saatchi-Saatchi ajansı ile anlaştı. CHP'de bir yandan milletvekili aday listesini belirleme çalışmaları sürdürülürken, diğer yandan da seçim kampanyasına yönelik hazırlıklar devam ediyor. Reklam ajanslarının kampanyaya yönelik önerilerini değerlendiren CHP, Güzel Sanatlar Saatchi-Saatchi ajansında karar kıldı. Ajansın, birkaç gün içinde somut önerilerine ilişkin sunuş yapacağı, ardından da yazılı ve görsel medya aracılığıyla kampanyanın başlatılacağı öğrenildi.

ANA SLOGANLAR VE ŞARKI

Kampanya sürecinde ana sloganını ''CHP İktidarında Halkı Ezdirmeyeceğiz, Ülkeyi Soydurmayacağız, Devleti Böldürmeyeceğiz. Şimdi CHP Zamanı'' olarak belirleyen CHP, miting alanlarında kullanılacak müziklere ilişkin de bir çalışma yürütüyor. CHP'nin değerlendirmeye aldığı seçim müzikleri arasında Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin, İsmail YK, Sadık Gürbüz'ün hazırladıkları şarkıların da bulunduğu belirtildi. Nazım Hikmet'in şiirinden bestelenen ve Edip Akbayram'ın seslendirdiği ''Güzel Günler Göreceğiz'' şarkısının da CHP'nin mitinglerinde çalınması planlanıyor. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın miting programı ise henüz kesinlik kazanmadı. Ancak yapılan taslak programa göre Baykal'ın, 50-60 ilde miting düzenlemesi bekleniyor.



AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.