Chelsea’de kabus dönemi

Chelsea’de kabus dönemi

Chelsea’nin efsanevi sahibi Abramovich’in kabus gibi dönemi resmen başladı.

Siteye giriş yaparak kısa süre içerisinde Piabet hesabı açabilir ve para yatırabilirsiniz. Ardından da yüksek oranlı kuponlar oluşturup kazançlarınızı katlayabilirsiniz.

Son olarak geçtiğimiz haftalarda Chelsea’nin satışını resmi olarak başlatan Abramovich’in moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi. Kulislerde konuşulanlara göre Rus milyarderin satışının altında Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı askeri müdahale yer alıyor. İngiliz basını ve hükümetinin de baskısı sonucunda Abramovich’in Chelsea’yi satmak zorunda kaldığı öğrenildi. Rus Abramovich de savaştan olumsuz etkilenenler arasına katıldı. İngiltere’de bir an da istenmeyen adam oldu. Bu durum da Abramovich’i Chelsea ile ilişkisine son verme kararında büyük bir neden diyebiliriz.

İngiliz Hükümeti İstemiyor!

Son yapılan haberlere göre İngiliz hükümetinin tavrı net. Abramovich’in Chelsea’yi satma kararının altında da İngiliz hükümetinin parmağının olduğu öğrenildi. İngiliz hükümetinin Rus milyardere karşı aldığı yaptırım kararları da bunu kanıtlar nitelikte. Milyarderin ödediği vergilerin daha da artırılmasına ilişkin karar verildi. Rus milyarderin kulübü resmen satmasına yönelik bir karar alındı diyebiliriz. Chelsea’nin satışa konulması ile birlikte kulüp resmen karıştı. Kulüp personellerinin de istifa vermek zorunda kaldıkları öğrenildi. İngiliz hükümetinin aldığı bu kararın sadece Abramovich’i etkilemediğini söylemek zorundayız. Bu sebeple de istifaların hala devam ettiğini görüyoruz.

Chelsea’ye Rüyalar Yaşattı

Abramovich, yaklaşık 19 sene önce Chelsea kulübüne satın almıştı. İngiliz devini satın aldıktan sonra kulübün yapısına ve gelişimine büyük katkı vardır. 19 sene önce İngiliz iş insanı Ken Bates’e 230 milyon dolar ödeyerek kulübü satın aldı. Sadece Premier Lig’de değil, dünya futbolunda da kulübün marka değerini resmen artırdı. Abramovich’in projelerini tek tek gerçekleştirmesi ile kulübün dünyanın en büyük takımlarından birisi haline geldiğini söylemek doğru olacaktır. Rus milyarderin limit tanımayan transfer politikasıyla sonraki örnekler kendine yer açana kadar gelişen futbolun en önemli insanlarından birisi de oldu. Rus milyarderin 19 boyunca yaptığı yıldız transferler bir yana aldığı şampiyonluklar da es geçilemez. UEFA Şampiyonlar Ligini ve Fifa Kulüpler Dünya Kupasını kazanması da bunu kanıtlar nitelikte diyebiliriz. Ayrıca Premier Lig ve FA Cup şampiyonlukları da İngiltere’nin en saygılı kulüplerinden birisi haline gelmesini sağladı.

Futbolcular Üzgün

Son olarak Abramovich’in Chelsea’yi satış listesi koymasından sadece kulüp personelleri etkilenmedi. Rus milyarderin satış kararının ardından Chelsea kulübünün futbolcularının da son derece üzgün oldukları öğrenildi. Özellikle bazı futbolcuların bu satışa tepki olarak takımdan ayrılmayı düşündükleri de konuşuluyor. Yaz transfer sezonunun gelmesi ile sürpriz ayrıklar yaşanması bekleniyor. Siz de Piabet üyelik işlemlerini tamamladığınız takdirde Chelsea takımına en yüksek oranlardan bahis oynayabilirsiniz. Bu satışın ardından Chelsea futbol kulübü oranları da artmıştır. Bu oranları sitede hesap açıp yüksek oranlardan değerlendirebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.