Cem Yılmaz'ın seçim anketi Tweeti sosyal meydayı kırdı geçirdi

Cem Yılmaz'ın seçim anketi Tweeti sosyal meydayı kırdı geçirdi

Twitter'ı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan ünlü komedyen Cem Yılmaz, seçimler ile ilgili olarak attığı Tweet sosyal medyayı yıktı geçti. Cem Yılmaz'ın seçimler ile ilgili yazdıkları bakın sosyal medyada nasıl yorumladı. İşte Cem Yılmaz'ın o Tweeti

Twitter'ı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan ünlü komedyen Cem Yılmaz, seçimler ile ilgili olarak attığı Tweet sosyal medyayı yıktı geçti. Cem Yılmaz'ın seçimler ile ilgili yazdıkları bakın sosyal medyada nasıl yorumladı. İşte Cem Yılmaz'ın o Tweeti..

Cem Yılmaz, Twitter'ı aktif kullanan ünlülerden. Özellikle gündemle ilgili söylemek istediklerini Twitter ile duyurmayı alışkanlık haline getiren Cem Yılmaz, nihai Twitter iletisiyle takipçilerini şaşırttı:

SOSYAL MEDYAYI YIKTI

Cem Yılmaz'ın ilk evvel "Anketi öğrendim...hadi geçmiş olsun :) teşekkürler, güzel günler" şeklindeki iletisi dikkatleri çekerken, çoğu şahıs bunu Cem Yılmaz'ın nihai seçim anketlerinin sonuçlarıyla ilgili bir mesaj vermeye çalıştığı yönünde algıladı. Ancak sonrasında Cem Yılmaz'ın Twitter'ın yeni sıfatı olan anket kullanımını öğrendiği yönünde bir paylaşımda bulunduğu anlaşıldı.

İşte Cem Yılmaz'ın o iletileri:

SEÇMENLERE BAŞARILAR

Cem Yılmaz sonrasında seçim anketi ile ilgili zannedilen iletisinin ardından seçimlere yönelik bir mesaj verdi ve anketlerle ilgili iletilerine devam etti:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yarın gerçekleşecek olan seçimlerle ilgili Twitter'dan açıklama yaptı. Yılmaz sosyal medya hesabından "Yarınki seçimde tüm seçmenlere başarılar dilerim, seçerken güzel şeyler düşünün, hepimiz için! Oy kullanmak geleceğe katılmaktır." notunu paylaştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.