Canlı bombayı hayat kadını sandı

Canlı bombayı hayat kadını sandı

Kadın canlı bombayı Ceyhan’a taksisiyle götürürken canlı bombayla birlikte yakalanan taksiciden ilginç itiraflar

Canlı bombayı aracına alan Ahmet Çaldır, yaşadığı dehşet dakikalarını şöyle anlattı.

"Annene selam söyle"
"Saat 12.00 gibiydi. Vergi Dairesi’nin açılmasını beklerken ’belki müşteri çıkar’ diye durakta durdum. Taksinin arka kapısını açan bakımlı genç bir kadın taksiye binip ‘Boş musun? Beni götürür müsün?’ dedi. Taksiye bindikten sonra nereye gideceğini sordum. Bana, Ceyhan’a gideceğini, ücretin ne kadar olduğunu sordu. Ben de 70 YTL’ye götürebileceğimi söyledim. Ardından, parkta amcasının bulunduğunu, yoldan giderken ona uğrayıp çantasını alacağını söyledi. Bankta oturan 50 -55 yaşlarındaki kirli sakallı orta boylu bir erkek taksiye yaklaştı. Kapıyı açarak elindeki çantayı kadına verip ‘Annene de selam söyle’ dedikten sonra ayrıldı.''

"Hayat kadını sandım"

“Ben kadını adamdan çanta aldığı sırada, bu adamın kadına fuhuş yaptırdığını, Ceyhan’a bir müşteriye gönderdiğini düşündüm. Kadının parası olup olmadığını kontrol etmek için akaryakıt istasyonuna girip LPG gazı aldım. Devamlı ben konuşuyordum. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Dadaloğlu Kavşağı’nda kırmızı ışıkta durduğum sırada yanımıza beyaz bir minibüs yaklaştı. İçindeki bir kişi, ‘Kenara çek ve dur’ dedi. Ardından çok sayıda araç geldi. Minibüsten ve diğer araçlardan çok sayıda kişi inip taksinin kapısını açıp kadını yakaladılar. Kadın tepki bile göstermedi."

Taksici Çaldır, teröristi polise kendisinin ihbar ettiği yönündeki iddiaların doğru olmadığını, belirterek, “Ben taksiciyim. Müşteri olarak bindi. Ben de istediği yere götürecektim. Canlı bomba olduğunu nereden bilebilirim?'' dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.