Çamaşır Makinesinin Işıkları Neden Yanıp Sönüyor? Ne Yapmalıyım?

Çamaşır Makinesinin Işıkları Neden Yanıp Sönüyor? Ne Yapmalıyım?

Çamaşır Makinesinin Işıkları Neden Yanıp Sönüyor? Ne Yapmalıyım?

Çamaşır Makinesinin Işıkları Neden Yanıp Sönüyor? Ne Yapmalıyım?

Gelişen teknolojiyle birlikte çamaşır makineleri daha fonksiyonel kullanım sağlıyor. Gelişmiş teknik özellikleri ile çamaşır makinesinin işlem durumu ve işlem hataları ile ilgili olarak kullanıcının hızlı ve kolay bir şekilde bilgi edinebilmesi mümkün oluyor. Örneğin çamaşır makinesinin ışıklarının yanıp sönmesi işlemin ilerlemediğini gösterir ve hata var anlamına gelir. Çamaşır makinenizin ışıklarının yanıp sönmesi şeklinde bir durumla karşılaştığınızda arıza olabilir ki temel kontrollerin ardından çözüm sağlanamadığı takdirde Ataşehir Arçelik Servisi merkezimize başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Çamaşır Makinesi Işıkları Yanıp Sönerse Ne Yapmalıyım?

Çamaşır makinesinin ışıklarının yanıp sönmesi demek, cihazın hiç kullanılamadığı anlamına gelmektedir. Çamaşır makinenizde ışıkların yanıp sönmemesine neden olan pek çok farklı olasılık söz konusu olabilir. Böyle bir durumda çamaşır makinesinin ışıklarının yanıp sönmesine neden olacak arızanın oluşmasında;

  • Çamaşır makinesinin üzerinde tüm ışıklar yanıp sönüyor ise makinenin programı ilerlemez. Bu durum çamaşır makinesinin kafasının karışmış olması söz konusu olabilir.
  • Çamaşır makinesinin çocuk kilidi devrede olabilir.
  • Çamaşır makinesinin su sıcaklığının seçilen programa uygun seviyeye ulaştırılamaması söz konusu olabilir.

Şeklindeki pek çok farklı olasılık söz konusu olabilir. Çamaşır makinesinin ışıklarının yanıp sönmesi durumunda öncelikli olarak makinenizi fişten çekip, bir süre bekledikten sonra tekrar takmanız gerekmektedir. Eğer bu şekilde çözüm sağlayamazsanız uzman müdahalesine ihtiyacınız vardır ki deneyimli ve uzman teknikerlerimizle Üsküdar Arçelik Servisi olarak bu aşamada yanınızdayız.

Çamaşır Makinesi Işıkları Yanıp Sönerse Ne Yapılır?

Çamaşır makinenizi fişten çekip, biraz dinlendirdikten sonra yeniden çalıştırdığınızda ışıkları yanıp sönmeye devam ediyorsa uzman müdahalesine ihtiyacınız bulunur. Sultanbeyli Arçelik Servisi merkezimiz 7 gün 24 saat uzman teknikerleriyle çamaşır makinenizin ışıklarının yanıp sönmesi problemi için gerekli onarım müdahalelerini yerinde gerçekleştiriyor.

Çamaşır makinenizin ışıklarının yanıp sönmesi bir hata/arıza olduğuna işaret etmektedir. Örneğin makinenizin yıkama suyu ısınamıyordur. Bu durumda çamaşır makinenizin rezistansı ve program aygıtı ile birlikte termostatı kontrol edilir. Arızalı olan parça sökülerek yenisiyle değiştirilerek, kaliteli ve ekonomik bir çözüm sağlanır. Üstelik bu tip parça değişim işlemlerinde uzman teknikerlerimiz tarafından sadece orijinal yedek parça kullanılır ve 1 yıl garanti desteği de sağlanır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.