Çakır, UEFA'dan aldığı özel izinle Çekya maçlarının ilk 5 dakikasını yönetecek

Çakır, UEFA'dan aldığı özel izinle Çekya maçlarının ilk 5 dakikasını yönetecek

Futbol dünyasının en prestijli Altın Küre Ödülleri'ne ev sahipliği yapan spor dergisi "French Football", dünyanın en iyi atmosfere sahip 30 stadını açıkladı.

 

Futbol dünyasının en prestijli Altın Küre Ödülleri'ne ev sahipliği yapan spor dergisi "French Football", dünyanın en iyi atmosfere sahip 30 stadını açıkladı. Beşiktaş, Vodafone Park, Urk Stadyumu ve Neff Stadyumu'nun  yer aldığı listede Türkiye'nin zirvesinde. Listenin ardından sosyal medyada tartışılan rakip taraftarların Dünyanın en atmosferik 30 stadı vbet sıralanıyor. Boca Juniors'ın Arjantin'deki evinde şeker kutusu listenin başında yer alırken, listede Türkiye'den de üç takım yer aldı.

Beşiktaş, France Football tarafından yayınlanan dünyanın en iyi atmosfere sahip statları listesinde 7. sırada yer aldı. Galatasaray'da, 11. Fenerbahçe 17. sırada. Ajansspor'a göre listenin başında Boca Juniors'ın Arjantin  stadı La Bombonera bulunuyor. İkinci sırada ise İngiliz devi Liverpool'a ev sahipliği yapan Anfield bulunuyor. Borussia Dortmund'un Signal Iduna Park'ı çok geride değil. Beşiktaş'ta gündeme gelen Calvo, stoper pozisyonuyla birlikte sol bekte görev yapıyor. Fransa, Versay'da doğmuş olmasına rağmen Nkudu, Dünya Kupası'nda mücadele etme fırsatı bulduğu için memleketi Kamerun'u seçti. Tecrübeli kanat oyuncusunu alkışlayan ve başarılar dileyen Nkudu'nun bu sözleri diğer oyuncuları güldürdü. Beşiktaş, La Liga'da forma giyen Brezilyalı stoper için yeni bir teklif hazırladı. Siyah beyazlılara renk katmak isteyen 33 yaşındaki stoper için teknik direktörünün isteği üzerine yaptığı teklif açıklandı.Teknik direktörün hazırladığı raporlar girişimi hızlandırdı, önce deneyimli bir defans oyuncusunu takımına katmak istediler.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un Kosta Rikalı stoperi Francisco Calvo, performansıyla Süper Lig'in önemli takımlarının dikkatini çekmeyi başardı. Kulüp takımındaki başarılı performansı sonrası 2022 Katar Dünya Kupası'nda Kosta Rika vbet giriş formasını da terletecek olan Francisco Calvo için savunma hattında problemler yaşayan Beşiktaş girişimlere başladı. Yeşil beyazlı takımın sezon başı kadrosuna kattığı savunma oyuncusu 17 maçta forma giyerken attığı 3 golle dikkatleri üzerinde topladı. Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Ocak ayında stoper ve sol bek bölgelerinin güçlendirilmesi konusunda yönetime rapor verdi. Calvo,  sol bekte stoper olarak görev yapan Beşiktaş'ta defanslardan yeterince verim alamadığı için günün emriydi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.