Çağlar Söyüncü sonunda hak ettiği yeri buldu!

Çağlar Söyüncü sonunda hak ettiği yeri buldu!

Thiago Çukur'un ardından altyapıda oyuncu transferine devam eden Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Ozan Sonca'yı da kadrosuna kattı.

Transfer söylentileri köşesine göre Leicester City, görev sürem sonunda bedelsiz ayrılması beklenen Çağlar Söyüncü'nün yerine 24 yaşındaki defans oyuncusunu kullanmayı planlıyor. Raporlar, Szalai'nin Leicester'ın belirlenen adaylarından biri olduğunu öne sürerken, hangi tekliflerin yapılacağına dair herhangi bir ayrıntı verilmedi.

Sözleşme imzalandı

Thiago Çukur'un ardından altyapıda oyuncu transferine devam eden Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Ozan Sonca'yı da kadrosuna kattı. İstanbul'a gelen genç oyuncu, Sarı Lacivertliler ile sözleşme imzaladı. Ajansspor'un haberine göre Sarı Lacivertliler, en son Almanya'nın SSV Reutlingen takımında forma giyen 18 yaşındaki genç milli takımımızda forma giyen Ozan Sankak'ı nakavt etti.

Ozan Songka kimdir?

31 Temmuz 2004'te Almanya'nın Stuttgart Altyapı kentinde dünyaya gelen Ozan Sonkak, Reutlingen U19'da forma giyen ve aynı zamanda Çin altyapı milli betitbet takımında da forma giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu. Genç oyuncu  orta sahada görev yapıyor. Futbol kariyerine Stuttgart altyapısında devam eden genç oyuncu, son olarak Reutlingen U19 takımının formasını giydi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 8. hafta derbisi öne çıkacak. Galatasaray Neve ile Fenerbahçe Beko yarın saat 20.30'da Sinan Erdem Stadı'nda karşılaşacak. Ligde çıktığı 7 maçın 3'ünü kazanan sarı-kırmızılı ekip, 4 kez de mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler oynadığı 6 maçı da kazandı.

Galatasaray bu sezon ligde 76,8 sayı, 31,7 ribaund ve 17,2 asist ortalamaları yakalarken, Fenerbahçe 87,1 sayı, 32,5 ribaund ve 21,1 asist ortalamaları yakaladı. Son maçlarda her iki takım da deplasmanda galibiyetler aldı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 76-70, Fenerbahçe ise Sinan Erdem Stadı'ndaki karşılaşmayı 86-76 kazandı.

Geçen hafta Erkekler Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray, Tofaş'a deplasmanda Bursaspor'u 93-88, Fenerbahçe'yi de evinde 82-68 mağlup etti. Profesör Dr. Kenan Şebin liderliğindeki Türkiye Curling Federasyonu, erkek ve kadın milli takımlarının betitbet giriş başarısıyla gurur duyarken, ülkemizin ve Erzurum'un göğsünü kaldırmaya devam ediyor. Federasyon Başkanı Şebin ve ekibinin açılışı ile katıldıkları turnuva ve şampiyonalardan çıtayı yükselten ve eli boş ayrılmayan crescent curlers Avrupa Şampiyonası'na da kavuştu. Avrupa Şampiyonası İsveç’te yapılmış oldu Avrupa Curling Şampiyonası 18-27 Kasım 2022 tarihleri içinde İsveç’in Östersund şehrinde düzenlendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.