C Grubu'nda İşler Karıştı

C Grubu'nda İşler Karıştı

Uluslar Ligi C Grubu’nda işler iyice karıştı. Bu grupta son şampiyonlar yer alıyor. EURO 2016 şampiyonu Portekiz ile son dünya kupası şampiyonu Fransa karşı karşıya geldi.

Aynı grupta yer alan bu iki takımın yanında geçen şampiyonanın finalist takımı Hırvatistan da bulunuyor. Ayrıca Zlatan İbrahimoviç’in iz bıraktığı İsveç de yine C Grubu’nda. Cumartesi akşamı Portekiz ile Fransa karşı karşıya geldi ve deplasmanda Fransa rakibini 1-0’lık skorla geçmeyi başardı. Bu skor kimilerine göre yeni bahis siteleri kimilerine göre de futbol otoritelerinin işi. Özellikle Portekiz ve Fransa’nın grupta kızışan yarışı mücadelenin sertliğine de etki etti. Fransa rakibini deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı.

Pozisyonu Zengin Maç Oldu!

Portekiz – Fransa arasında oynanan UEFA Uluslar Ligi mücadelesinde gülen taraf Fransa oldu. Cristiano Ronaldo gibi dünya yıldızını kadrosunda barındıran Portekiz, kendi evinde rakibini yenmeyi bilemedi. Konuk takım adına golü 53. Dakikada N’Golo Kante attı. Müsabaka pozisyon açısından son derece zengindi. Özellikle ev sahibi Portekiz’in maç boyunca çektiği tam 18 şut var. Bu 18 şuta karşılık Fransa toplam 13 şutla cevap verdi. Portekiz’in attığı 18 şutun sadece 6’sında isabet olurken, Fransa’nın attığı 13 şutun 7’si isabet kaydetti. Ek olarak Betticket ile Portekiz %51, Fransa %49 topla oynadı. İstatistiki olarak iki takımın da birbirlerine karşı net bir üstünlüğü yok ancak maç pozisyon bakımından zengindi.

Fransa Bir Adım Öne Geçti

Gruptaki en önemli iki takım olarak gösterilen Portekiz ile Fransa bu mücadele sonrası kaderlerini belirledi diyebiliriz. Özellikle Fransa’nın deplasmanda kazanmasıyla birlikte puanını 13 yapmadı, ikinci sıradaki rakibi Portekiz’e bu sonuçla 3 puan fark atması oldukça önemliydi. Grup sonuncusu ve 3.sü ile arada ciddi mesafeler oluştu. Fransa oynadığı 5 maçta 13 puan topladı. 4 maçını kazandı ve 1 maçta berabere kaldı. Portekiz ise 5 maçın 3’ünü kazanırken 1 maçta berabere kaldı ve 1 maçta kaybetti. Hırvatistan ise Betvole üzerinde de görüleceği gibi yalnızca 3 puana sahip. Aynı puana sahip İsveç ise daha ilk puanını bu hafta Hırvatistan’ı yenerek aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.