Buse İskenderoğlu, Nişantaşı’nda testinin negatif çıktığını açıkladı

Buse İskenderoğlu, Nişantaşı’nda testinin negatif çıktığını açıkladı

Katıldığı bir partide koronavirüs paniği yaşanan Buse İskenderoğlu, Nişantaşı’nda test sonucunun negatif çıktığını açıkladı.

İskenderoğlu, geçtiğimiz günlerde bir partiye katılmıştı. Partiye katılan arkadaşlarının arasında koronavirüse yakalananlar olmuştu. Test yaptıran İskenderoğlu, Nişantaşı’nda testinin negatif çıktığını açıkladı.   

Önceki gün, iç çamaşırsız kıyafetiyle dikkat çeken İskenderoğlu, Nişantaşı'nda görüntülenince merak edilen sorulara yanıt verdi.

buse-iskendeeroglu-nisantasi-nda-testim-negatif-cikti1.jpg

"BENİM TESTİMİN SONUCU NEGATİF ÇIKTI"

Birkaç kişinin virüse yakalandığı parti hakkında konuşan İskenderoğlu, "Abartıldığı kadar bir şey yok. Partide yazılanları gördünüz birkaç kişide çıktı. Bende test yaptırdım ve testim negatif çıktı. Çok şükür bir şey yok. Birkaç gün ne olur ne olmaz diye evden hiç çıkmadım. Gerekli açıklamayı Şevval ile Marcus yaptı zaten. Doğrusu bunun üzerine benim bir şeyler söylemem doğru olmaz" dedi.

Öte yandan fiziği ile göz kamaştıran Miss Turkey 2016 birincisi ve sunucu Buse İskenderoğlu, iç çamaşırsız kıyafetiyle tüm bakışları üzerine çekti.

buse-iskendeeroglu-nisantasi-nda-testim-negatif-cikti3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.