Burun Estetiğine Neden İhtiyaç Duyulur?

Burun Estetiğine Neden İhtiyaç Duyulur?

Burun Estetiğine Neden İhtiyaç Duyulur?

 

Burun estetiği fiyatları kişinin burun yapısına ve bu yapıya uygulanacak olan işleme göre değişiklik gösterir. Kişilerin burnunda bulunan et kıkırdak ve kemik şekilleri bozuklukları ile ihtiyaç duydukları bu işlem son derece etkili çözümler sunar.

Burun Estetiği Nedir?

Burun estetiği bir diğer adı ile Rinoplasti tedavisi kişinin burnundaki kemik ve kıkırdaklara işlem yaparak kişilerin burnunu yeniden şekillendirmeye verilen bir addır.  Yüz bölgesinde bulunan ve en çok dikkat çeken burun herhangi bir görüntü bozukluğu verdiği an kişi bu durumdan oldukça etkilenir.

Estetik bir görüntü vermeyen burun kişilerin sosyal hayatlarını oldukça etkileyen ve kişinin özgüvenini elinden alan burun görüntüsünün bozukluğu kişinin kendine olan özsaygısını da kaybetmesine neden olur.

Bu görüntüye son vermek adına ihtiyaç duyulan estetik ameliyatlardan burun estetiği son derece etkili çözümler sunan bir tedavi yöntemidir. Burunda görülen hastalıklar kişilere zarar vermekle beraber tüm vücut sağlığını bozar.

Nefes alımı için gerekli olan burun nefesi kolay alamadığı takdirde akciğerde sertleşmeye neden olur. Bunun yanı sıra az miktarda alınan oksijen de kişi kendini yorgun ve halsiz hisseder. Ayrıca az miktarda alınabilen oksijen uyku kalitesini düşürür ve şekil bozuklukları ile de horlamaya neden olur.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetik tedavileri genellikle iki farklı şekilde uygulanır. Bu iki yöntemden biri olan açık ameliyat ciddi bir boyutta bulunan kemik ağrıları için ve ileri boyuttaki burun ucu rahatsızlıklarında tercih edilir. Bu tedavide kişinin burun içerisindeki tüm kıkırdak kemik ve dokular tamamen görülmekte olup burun ucu kaldırılır ve kıkırdakların üzeri tamamen açılır.

Açık burun estetiği işleminde kişinin burnunda bulunan kemik eğrilikleri kıkırdak sorunları ortadan kaldırılır. Kapalı ameliyatta ise izsiz bir işlem olup burnun küçültülmesi ve kemik yapılarının düzeltilmesi için tercih edilir.

Burnun içine kadar görülebilen bu işlemde burun içine kesikler atılır. Bu işlemde genel anestezi kullanılır ve iki üç saat gibi bir sürede yapılır. Kapalı burun estetiği tedavisinde şişlik derecesi en aza indirilir ve oluşacak yaralar en aza indirilir.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Kişilere uygulanan burun estetiği tedavisi belirli sebepler sonrasında bazı kişilere uygulanabilir. Burnu yüz yapısına göre büyük ya da küçük olan kişilere uygulanan bu işlem bununla birlikte burnu çökeltili veya eğri olan kişilere de uygulanabilir.

Burnun içinde et olması burun ucunun düşük olması ve burnun kemerli olması da kişinin bu tedaviye ihtiyaç duyduğunu gösterir. Ancak burun estetiği tedavisi ile kişiler bu sorunlarından kurtulur ve hem estetik açıdan hoş bir görüntüye kavuşurlar hem de sağlık problemleri yaşıyorlar ise bu ortadan kaldırılır.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Burun estetiği tedavisi iki farklı şekilde yapılabilir. Bu yöntemlerden biri açık burun estetiği ve kapalı burun estetiği olarak iki farklı yöntemlerde yapılır. Açık ameliyatta daha eğri kemik yapıları düzeltilirken kapalı burun estetiği tedavisi genel anestezi altında yapılır ve kişilerin Burnunda daha az iz kalarak yapılması sağlanır. Kişilerin burun yapılarına göre farklı şekillerde uygulanan burun estetiği fiyatları değişiklik gösterir.

 

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği fiyatları kişiye yapılan tedavi yöntemine göre değişiklik gösterir. Bu tedavinin yapımında kişiye uygulanan işlemin zorluğuna ve sürecine göre fiyat değişmekte olup bununla beraber doktor ve klinik seçimi de oldukça önemlidir. Kişiler bu estetik ameliyatı olmaya karar verdikten sonra kapsamlı bir araştırma yapmalıdır. Bu araştırmalarda en tecrübeli ve deneyimli doktor adayları bulunmalıdır.

Bulunan tecrübeli ve deneyimli doktorları bulduktan sonra aralarında en uygun burun estetiği fiyatları garantisini sunan tercih etmelidir. Tecrübeli doktor konusuna oldukça dikkat edip sağlığınız açısından herhangi bir sıkıntı yaşamamanız için bu oldukça gerekli bir işlemdir.

Bununla beraber ucuz diye herhangi bir klinik ve doktordan yardım almakta güvenilir olmayıp istenilen sonuçları vermeyebilir. Burun estetiği fiyatları için daha önce bu tedaviyi olmuş kişilerden yardım alabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

https://www.seckinulusoy.com/burun-estetigi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.