Burun Dolgusu Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Burun Dolgusu Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Burun Dolgusu Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

 

Burun dolgu fiyatları dolgu maddesine göre değişlik gösterebilir. Burun ucunda yaşanan düşüklük, burunda yer alan boşluklar burun da kötü bir görüntüye sebep olur. Burun dolgusu ile bu sorunlar giderilerek yüzünüze uygun bir buruna sahip olmanız sağlanır. Kişinin kemik yapısı, bozuk olan yerin durumu fiyatlar üzerinde etkili olur.

Burun Dolgusu Nedir?

Burun dolgusu, burna estetik görüntü kazandırmak için uygulanan dolgu işlemidir. Burun dolgusu enjektör ile yapıldığı için bir ameliyat işlemi değildir. Acısız ve ağrısız bir şekilde burunda istenmeyen görüntülerin giderilmesi için burun dolgusu kullanılır.

Burun dolgusunun içeriğinde hyaluronik asit bulunur. Fakat bazı kişiler burun dolgusu fiyatları daha uygun diyerek bu maddeyi kullanmıyor. Bu maddenin kullanılmadığı burun dolguları pek bir işe yaramayacaktır.

Burun Dolgusu Neden Yapılır?

Burun dolgusu burunda şekil bozuklarının yer alması sebebi ile yapılır. Fakat ciddi rahatsızlıklarda burun dolgusu kullanılamaz. Burun kırık ve burnun kemerli olması burun dolgusu ile giderilemez. Burun dolgusu basit rötuşlar yaparak burna estetik bir görüntü kazandırır. Ayrıca kişinin rahat nefes alıp vermesine de yardımcı olur.

Burun Dolgusu Fiyatları

Burun dolgusu fiyatları, burna hangi işlemin yapıldığına, kaç enjektör ve dolgu yapıldığına, ne kadar yüzeyin doldurulduğuna göre değişlik gösterir. Ayrıca hyaluronik asit içeren ürünler daha kaliteli olduğu için bilinmeyen kişilerin Uzak Doğu ülkelerinden getirdiği ucuz burun dolgularından biraz pahalıdır. Fakat bu ucuz burun dolgusu diye satın ürünlerden uzak durmakta fayda vardır. Kişinin sağlığını riske atan bu ürünler Avrupa Standartlarına uygun olmadığı sürece kişiye zarar verir.

Çene Dolgusu Nedir?

Çene dolgusu çenede meydana gelen bazı bozuklukların düzeltilmesi için uygulanan bir dolgu türüdür. Çene dolgusu için öncelikle hastanın şikâyeti dinlenir ve çenedeki bozukluk muayene edilir. Ardından yüz ile orantılı bir çene yapabilmek için çene dolgusu işlemi uygulanır. Fakat çene dolgusu işlemi için farklı maddeler tercih edilebilir.

Bu maddelerden en çok tercih edileni hyaluronik asittir. Diğerleri ise sığır kolajeni, yağ hücreleri, biyobozunur polimer, kalsiyum hidroksilapatit maddeleri kullanılır. Bu maddelerden çene dolgusu fiyatları konusunda farklılıklara da sebep olabilir.

Çene Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Çene dolgusunu çenesinde kalıtsal bozukluklar olan herkes tercih edebilir. Çene dolgusu sayesinde asimetri çeneye sahip kişilerin çene yapıları düzeltilir, çenede şekil bozukları olan kişilerin çene şekilli yeniden şekillendirilir.

Ayrıca çene ucu ile ilgili sorunları olan kişiler, çenesindeki hacim eksikliği olan, çene hatlarında bozukluk olan, çene büyüklüğü farklı olan kişiler çene dolgusunu kullanabilir.  Hangi sorunun giderildiğine göre çene dolgusu fiyatları değişiklik gösterebilir.

Çene Dolgusu Avantajları Nelerdir?

İnsanların çene ve yüz hatları birbiri ile uyumlu olmadığı zaman kişiler kendilerini beğenmemeye başlar. Bu da psikolojik sorunları tetikleyerek kişinin öz güveninin eksik olmasına yol açar. Çene dolgusu ile düzeltilen bu sorun sayesinde kişinin kendine güveni yerine gelir ve kendini sevmeye başlar. Çene dolgusu acısız ve ağrısız bir şekilde yapılır. Ameliyat olmadan kısa süre içinde kişi toplanabilir. Çene dolgusu fiyatları indirimleri sık sık estetik cerrahlar tarafından yapılır.

Dudak Dolgusu Nedir?

Dudak dolgusu, dudaklarında yapısal bozukluk olan, ince dudaklı ya da alt dudağı kalın üst dudağı ince olan kişilere uygulanan ameliyatsız bir uygulamadır. Dudak dolgusu ile dudağa istenilen şekil ve hacim verilir. Dudak dolgusu dakikalar içinde yapılır ve kişi normal yaşantısına hiçbir sorun yaşamadan geri döner. Diğer dolgulara oranlar dudak dolgusu fiyatları daha uygundur.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Dudak dolgusu dudağını beğenmeyen, güldüğünde dudakları kaybolan, dudaklarında sarkmalar olan, ince dudaklı kişilere uygulanabilir. İğne yardımı ile yapılan dolgu da dudağınıza sürülen anestezik krem sayesinde acı hissetmezsiniz. Kaç iğne kullanıldığı dudak dolgusu fiyatları konusunda değişikliklerin yaşanmasına neden olabilir.

Ayrıca dudak dolgusu fiyatları işlemde kullanılanlara ve işlemin yapıldığı alana göre de değişir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.