Buruk, Teknik Komite'ye katılan Moritz Foltz hakkında konuştu

Buruk, Teknik Komite'ye katılan Moritz Foltz hakkında konuştu

Teknik Komite'ye katılan Moritz Foltz hakkında Buruk, “3-4 hafta önce Moritz ile milli maçta tanıştık. Kulübümüz onunla temas halindeydi. Takım dışarıdan bakmamalı.

45 dakikalık periyotta Giresun'a karşı denedik. Geçen hafta son bölümde denedik. Daha önceki maçlarda sonuç alamamıştık. Bugün sonucu aldık. Hayal edebileceğimiz padişahbet sistem bu. Takım olarak yazmak önemlidir. Tüm takıma doğru baskıyı uygulayın. Kullanabileceğimiz sistemlerden biri olarak buna sahibiz” dedi.

Teknik Komite'ye katılan Moritz Foltz hakkında Buruk, “3-4 hafta önce Moritz ile milli maçta tanıştık. Kulübümüz onunla temas halindeydi. Takım dışarıdan bakmamalı. Çok sayıda genç oyuncumuz var. Genel olarak aramamız gerekiyor. Bizimle birlikte olacak ve padişahbet giriş derneğin diğer departmanlarına  destek olacak. Sadece saha servis ekiplerimizden biri olmayacak. Derneğin diğer alanlarında da bize destek olacak. 29 futbolcu ve 4 kaleci ile antrenman yapıyorum. 6 altyapı oyuncusu var. Bizimle antrenman yapmaları ve aynı çabayı göstermeleri çok önemli.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.