Burcu Esmersoy: ‘Başlangıçta koronavirüsü ciddiye almamıştım’

Burcu Esmersoy: ‘Başlangıçta koronavirüsü ciddiye almamıştım’

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, pandemi ilan edilmeden önce koronavirüs salgınını ciddiye almadığını itiraf etti.

ERMERSOY’DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Karantinayı evde geçiren Burcu Esmersoy, Marie Claire dergisinin yeni sayısına kapak oldu. Evden online çekim yapan Esmersoy, salgın sürecini pandemi ilan edilmeden önceye kadar pek ciddiye almadığını itiraf etti.

Güzel sunucu, dergiye yaptığı özel açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

“EN SON FÜTURSUZCA MİAMİ’YE GİTTİM”

En başlarda olayın ciddiyetini çok iyi anlayamayan gruptanım. Yani daha pandemi ilan edilmeden hemen önce seyahatlerime devam ediyordum. En son fütursuzca Miami’ye, Superbowl finaline gittim.

“SONRA KIZGINLIK DÖNEMİM BAŞLADI”

Hiç tanımadığım İspanyol bir aileyle sarmaş dolaş şampiyonluk kutladığıma göre, olayı pek anlayamamıştım sanırım. Sonra kızgınlık dönemi başladı.

'Neye kızgınlık?' dersen, 'Yarasa çorbasının kendisine' derim. Yani içen, satan, yapan değil. Olayın kendisine garip bir kızgınlık.

burcu-esmersoy-ilk-basta-koronavirusu-ciddiye-almamistim1.jpg

“SONRA BANA BİR ŞOK DALGASI VURDU”

İtalya’dan acayip rakamlar gelmeye başladı. Orada yaşayan arkadaşlarımla konuştuğumda bana; 'Biz dört haftadır karantinadayız' dediklerindeki şaşkınlığımla birlikte, kendime kızma dönemine de giriş yaptım böylece. Kendi karantina dönemimi başlattım.

“ŞU AN, 48 GÜNDÜR KARANTİNADAYIM”

Şu anda 48’inci gündeyim. Pollyanna tavrımla, mayıs başında işe başlarız sanıyordum. Ancak bu dünyada tek başımıza yaşamıyoruz tabii, onu hesaba katmamışım. Zaten matematiğim de hep kötüydü.

“1 HAZİRAN GİBİ UÇAĞA BİNERİM”

Şu anda aklıselim bir insan ve o tatlı pozitif teyze hâlimle 1 Haziran civarı uçağa binerim gibi hissediyorum ama o uçak nereye gider, onu bilmiyorum. Anlayacağın çalışmayı ve seyahat etmeyi çok özledim. En çok da arkadaşlarıma sarılmayı..."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.