Bülent Ersoy kıyafetiyle ilgili "Ben Ayşe Olmayacağım" dedi

Bülent Ersoy kıyafetiyle ilgili "Ben Ayşe Olmayacağım" dedi

Diva Bülent Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonundaki kıyafeti ile magazin dünyasında ve sosyal medyada en çok konuşulan gündem konusu olmuştu. Bülent Ersoy olay yaratan kıyafeti için bakın neler söyledi.

Müzik dünyasının Diva sanatçısı Ersoy, Nur Yerlitaş tarafından hazırlanan kıyafetiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun en dikkat ismi oldu. Ersoy’un kıyafeti, sosyal medyada da çok konuşuldu. En ilginç yorum ise Balıkesirliler tarafından geldi. Kentin kurtuluş günlerinde korteje katılan ve kendilerine “Tülütabak” adını veren gruptakiler de Ersoy’un kıyafeti için “Bizi kopyalamış” yorumunda bulundu. Sanatçı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bu yazılıp çizilenlerin altında hazımsızlık var. Burada önemli olan Cumhuriyet Bayramı kutlamamız. Onu giymiş bunu giymişin bir önemi yok. Bir dahaki sene Allah bana ömür verirse, 93. kutlamada daha kuyruklusunu giyineceğim.”

Marjinal bir kadınım

“Ben Ayşe, Fatma değilim, marjinal bir kadınım. Kimsenin ne dediğiyle ilgilenmiyorum. Çünkü kendimden eminim, ne yaptığımı ve ne giydiğimi biliyorum. Bu kıyafeti de resepsiyona uygun gördüm ve giyindim.”

Balıkesir’de geleneksel olarak yapılan “Tülübak” gösterisi, milli mücadele döneminde tabakhane işçilerinin bu kıyafetlerle Yunan askerlerini kaçırdıkları rivayetinden ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.