Bu kaçak otel inşaatı kimin? Kimler, neden koruyor?

Bu kaçak otel inşaatı kimin? Kimler, neden koruyor?

Mecidiyeköy'ün göbeğinde yolun da altına girilen ve ruhsatsız olduğu iddia edilen inşaat kimin? Resmi yazı yazmamıza rağmen, kanuni sürenin de geçtiği halde cevap verilmeyecek kadar sorumluluk alınmasının altında yatan gerçek sebep nedir. Şişli Kaymakamlı

Bu yapılan kaçak otel inşaatı ile ilgili resmi yazı ile talep ettiğimiz, kanuni olarak 15 gün içerisinde cevap verilmesi zorunlu bu inşaat ile ilgili bir türlü cevap verilmemiştir. Suç teşkil edecek böyle bir duruma rağmen kimler ve neden bu riski alabiiliyorlar.
 
Şişli Belediyesi'ne iş yapan, hayatlarında otelcilikle hiçbir ilgi ve alakası olmayan müteahhitlerin ismi kullanılarak yapılan, Şişli'nin göbeğinde ki bu gizemli kaçak oteli kimler neden koruyor? Resmi yazıya dahi cevap verilmemesinin altında başka 1 numara mı var?

Binanın kaçak ve ruhsatsız olduğunu örtpas etmek için mi inşaatın etrafı korumaya alındı? İnşaatın hiçbir yerinde kime ait olduğuna dair bir tabela bulunmamaktadır. Kimin olduğu anlaşılmasın diye mi? Bu otelin gizemli sahibi kim?

Otelcilik işleriyle uğraşan Sarıgül ailesi adına yapılma ihtimali var mıdır? Eğer yoksa da Şişli Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ü gerekenleri yapması için göreve davet ediyoruz.  

Şişli Gazetesi olarak 6 aydır takip ettiğimiz bir türlü cevap alamadığımız bu kaçak otelle ilgili Şişli Kaymakamlığını göreve davet ediyoruz. Bu kaçak inşaat için yapmış olduğumuz resmi yazıya cevap vermeyenler hakkında suç duyurusunda bulunuyor, görevi kötüye kullananların ve ihmali olanların da gerekli cezai işlemlerin yapılmasını ve kaçak veya ruhsatsız ise de gerekli işlemlerin yapılmasını talep ederiz.

Adresi: Mecidiyeköy mahallesi Naci Kasıım sokak Selahattin Pınar aralığı.  

Devamı Şişli Gazetesi'nin Şubat sayısında...


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.