Bordo Mavi Forvetten Cornelius İçin Övgü Dolu Cümleler

Bordo Mavi Forvetten Cornelius İçin Övgü Dolu Cümleler

Bordo Mavi Forvetten Cornelius İçin Övgü Dolu Cümleler

 

Bordo Mavi Forvetten Cornelius İçin Övgü Dolu Cümleler

Trabzonspor’un ünlü eski forvet oyuncusu takım arkadaşı için övgü dolu sözler söyledi. Hami Mandıralı Cornelius için özel bir oyuncu dedi. Yeni Malatya maçında attığı gol ile adından söz ettiren Cornelius için Mandıralı daha çok destek almalı dedi. 

Eski Hoca Efsane Forvetin Cornelius Yorumu

Trabzonspor’un eski hocalığını da yapan eski forvet 52 yaşındaki Hami Mandıralı Lig Radyo da yaptığı röportajda Corneliusun çok özel bir oyuncu olduğunu belirtti. Trabzonspor da 17 sezon top koşturan ve toplamda 277 gole imza atan Hami Mandıralı Corneliusun takım olarak daha çok beslenmeye ihtiyacı olduğunu söyledi. kalkinmaatolyesi.org

Son oynanan maçta Nwakaemenin yolladığı ortaya harika bir gole imza attı dedi. Teknik direktör Fırtına Saati adlı radyo programına verdiği demeçte Cornelius’un forvette çok iyi olduğunu sözlerine ekledi. 

Pas Atın Cornelius Gerekeni Yapacaktır

Hami Mandıralı sözlerine Corneliustan fiziki olarak da yararlanılması gerektiğini ve sağ ve soldan pas atarak ona takım olarak bu şekilde destek çıkılabileceğini söyledi. Doğru şekilde pas atıldığında Corneliusun gerekeni yapacağından emin olduğunu belirtti.

Bordo Mavi rengin sahibi Trabzonspor’un oyuncusu Cornelius için eline geçen tüm olası pozisyonları gol olarak yazdırmaya müsait ve bu oranın çok yüksek olduğunu ifadelerine ekledi. Sörloth takımdayken bu ifadeleri kullandığını belirten Mandıralı Corneliusu takımın gelecek vaat eden oyuncularından olduğunu söyledi. 

Formun Üstü

Formun Altı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.