Bizim yaptığımız bir şey değil

Bizim yaptığımız bir şey değil

Teknik ekip, oyuncular, saha hariç tüm şirket, hepsi birlik ve beraberlik için." Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız" diye konuştu.

Teknik ekip, oyuncular, saha hariç tüm şirket, hepsi birlik ve beraberlik için." Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız" diye konuştu. Öte yandan Şenol Güneş'in; Montero, Masuku, Emrekan ve Wellington'u takımda düşünmediği açıklandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kaçırma projesiyle ilgili açıklama yaptı. Antalya antrenman kampına giden Chebikanell, Elgin'in transferi hakkında da bilgi verdi. İşte detaylar...

Başkan Ahmed Nur Sebi, Şenol Güneş ile Fas milli betkong takımının kaptanı ve futbolcusu Roman Seth görüntülü görüştü. Fas-Hollanda finalinde kendisinden beklentilerini dile getiren Çebi ve Güneş, savunma oyuncusuna başarılar diledi.

Çebi, “Öğretmenin 3-4 pekiştirme fikri var. Yine oturduk konuştuk. 14 tane yabancı var kime göndereyim? Geçiş yapan futbolcu bulmak büyük bir problem. Bir seferde 6 maç oynayalım ve gerisini göreceğiz. Sözde Dele Alli iyi performans gösterme potansiyeline sahipken, Masuaku bir diz sorununun üstesinden gelecek. ’ ifadesini kullandı.

"Caner'in 12 Ocak'a kadar süresi var"

Beşiktaş Başkanı Canel Elkin, "Şu an bir şey söyleyemem. Dünya Kupası tatilinin sonrasını görmemiz gerekecek. Sonuçta 1 Nisan'a kadar, 12 Nisan'a daha vakit var" dedi.

N'Koudou Yolcu Haziran en geç

Ayrıca  4 yıl önce Tottenham'dan Beşiktaş'a geçen N'Koudou, Nkudu'nun performansı maliyetle eşleşmediği için görev süremin sonunda N'Koudou ile kalıcı olarak yollarını ayıracak. Bu dönemde bir yıldız oyuncuya teklif yapılırsa durum değerlendirilecek ve yerine yetecek gelir sağlanırsa ayrılışı onaylanacak. (Sabah)

ING Kadınlar Süper Ligi'nde liderliğe yükselmesine betkong giriş rağmen Euroleague'de beklenen sonuçları alamayan Çukurova Basket Mersin Yenişehir, oluşturduğu özgüvenle, basketbol kadın milli takımının teknik direktörü Ekrem Memnun'a getirdi. Famila Schio mağlubiyetinin ardından yollarını ayırdığı teknik direktör Emre Yurtsever de değil.

Ekrem Memnun, Galatasaray ve Türkiye ile  ilk Euroleague şampiyonluğunu kazanan ve sarı-kırmızılı takımda sayısız başarılara imza atan ülkemiz kadın basketbol takımının en önemli isimlerinden biri.

Ekrem Memnun, daha önce 2015  Avrupa Kadınlar Şampiyonası, 2016 Rio Olimpiyatları, 2017  Avrupa Kadınlar Şampiyonası ve 2018 Kadınlar Dünya Kupası'nda liderliğini üstlendiği kadın milli takımının teknik direktörlüğüne kısa süreliğine yeniden atandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.