Bizim Ayazağa

Bizim Ayazağa

Mehmet YamanŞişli Belediyesi AKP Meclis Üyesi

1964 Ordu Aybastı Esenli Mahallesi’nde doğdu. İlkokulu Esenli Mahallesi’nde tamamladı. Evli. 5 çocuğu ve 5 torunu var. 1986 yılından bugüne Ayazağa Mahallesi’nde ikamet ediyor. 2002 yılı AKP kurucularından. İnşaat müteahhitliği yapmaktadır.

 

Üye olduğunuzu sivil toplum kuruluşları:

2007 – 2009 yılları Ordulular Dernek Başkanlığı, Ordu Dernekler Federasyonu’nda Başkan Yardımcılığı.

 

Seçimler sonrasında Şişli halkının daha huzurlu ve refah içerisinde yaşaması amacıyla hangi kararların alınmasında etkili olduğunuzu, hangi sorunlara çözüm bulduğunuzu anlatır mısınız?

Bizim Ayazağa ve Şişli’nin diğer mahalleleri ile ilgili olarak, yeşil alanların imara açılmaması için yoğun çalışmalarda bulunuyoruz. Bu alanların kamu yararına kullanılmasını, halka açılması konusunda önerilerimizi sunduk. Ödenek olmadığı için geri plana atıldı. Şişli’de nefes alınacak yer yok. Ayazağa’nın girişi var ama çıkışı yok. 70 bin nüfuslu bir mahalle. Bahçeköy’e bağlantı yolu istedik. Proje aşamasında. İmar sıkıntımız var. Ciddi problem yaşıyoruz. İmar olmayınca, hizmette alamıyorsunuz. Büyük Şehir Belediyesi ile çalışmamız var. Kağıthane Cendere Vadi Projesi bizim takibimizde bitti. Sosyal tesisleri, yeşil alanı bol olan bu projeyi halkımıza kazandıracağız.

 

Meclis üyesi olarak bundan sonra ki dönemde neler yapacaksınız?

Bizim Ayazağa’ya aş evi açılması konusunda talepler geliyor. Bunu değerlendireceğiz. Sosyal tesis yok. Ailelerin oturabileceği çay bahçesi yok. Yollar konusunda çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Ayazağa’da sokaklarımız dar olduğu için araç parkları nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Bunun içinde çalışmalar yapacağız. Daimi halk pazarı yok. Haftada iki gün geliyor. O da çok pahalı oluyor. Bunun önergesini sunduk.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.