Bioxcin – Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Bioxcin – Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Bioxcin – Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

 

İnsanlık ilk var olduğu günden beri vücudumuzda çok çeşitli değişimler meydana geliyor. Bu değişimlerin kimine müdahale edemezken, kimine müdahale edebilme şansımız bulunuyor. Günümüzde kadın veya erkek fark etmeksizin, her iki cinsin de ortak olarak yaşadığı sorunlardan bir tanesi saç dökülmesi olarak karşımıza çıkıyor.

Saç dökülmesinin nedenlerini günümüzde eriştiğimiz bilimsel imkânlar sayesinde anlayabiliyor ve duruma göre çeşitli müdahale yöntemleri geliştirebiliyoruz. Saç dökülmesinin en temel nedenleri hormonlara dayalı değişimler, stres, genetik aktarımlar, mevsim geçişleri, kimyasal maddeye maruz kalmak, ilaçlar, saç derisi hastalıkları ve besinsel faktörler olarak karşımıza çıkıyor. Erkekler kadınlara oranla daha sık ve daha çok saç dökülmesi problemi yaşıyorlar. Bilimsel olarak her insanın saçı dökülür fakat önemli olan normal dökülme olarak görebileceğimiz saç teli sayısının geçilip geçilmediği. Bir insan genel olarak ve saç derisi, saç teli gibi konularda da sağlıklı olsa bile günde ortalama 100-150 arasında saç teli döker. Bu duruma dur demenin en etkili yollarından bir tanesi saç dökülmesine karşı şampuan kullanmak olabilir.

Saç dökülmesi probleminden kurtulmak isterken çoğu insanın yaptığı hataya düşmemelisiniz. Güvenilmeyen, içerisinde bolca kimyasal madde bulunan ürünler saçlarınıza tekrar kavuşmanızı veya saç dökülmenizi durdurmanızı sağlamaz. Bioxcin saç dökülmesine karşı şampuan üretirken, bilimsel olarak etkisi kanıtlanmış bitkisel ürünleri bilim ile harmanlayarak kullanıcıya sunar ve kullanıcı memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Saç dökülmesine karşı şampuan kullanırken dikkat etmeniz gereken diğer önemli noktaları da göz ardı etmemelisiniz. Saçınıza zarar verebilecek her türlü dış etkenden saçlarınızı olabildiğince korumalısınız. Saç dökülmesine karşı şampuan saçlarınız güçlendirmeye, yeni saç oluşumuna imkân tanımaya çalışırken, saçlarınızı aşırı sıcağa maruz bırakmamalısınız. Saç sağlınız için gerekli olan vitaminleri vücudunuza almayı ihmal etmemelisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.