Beşiktaş'tan yapılan açıklamada

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada

Cenk Tosun'un takımla çalışmaya başladığı, Emrecan Uzunhan'ın ise üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri gösterdiği söylendi.

Cenk Tosun'un takımla çalışmaya başladığı, Emrecan Uzunhan'ın ise üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri gösterdiği söylendi. Siyah Beyazlılar, antrenmanlara katılmayan Valentin Rossier'in de üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiğini açıkladı. "Cenk Tosun, A takımımızın Antalya kampında  Charleroi ile oynadığı hazırlık maçına üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle katılamamıştı. 9'unda takımımızla çalışmaya başlayın.

Antalya'da Sporting de Charleroi ile oynanan hazırlık A karşılaşmasında burnundan vurulan futbolcumuz Emrecan Uzunhan'ın burun betmaradona kemiğinde kırık tespit edildi. Ayrıca Uzunhan, üst solunum yolu enfeksiyonu belirtilerine de rastladı. Oyuncumuz Valentin Rossier, ateşi ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle bugünkü takım antrenmanımıza katılmadı. " Beşiktaş, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig hazırlıklarına devam ediyor. Milli takımdan dönen Atiba, Umut Meraş ve Hutchinson'ın da forma giydiği sakatlığı atlattı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, iletişime çok önem veriyor. Deneyimli koçlar ayrıca takım içindeki oyuncular arasındaki ilişkileri sağlamlaştırmaya çalışır. O isimlerden biri de Jackson Antrenör Şenol Güneş, Jackson Muleka'yı içine kapanık, takımla iletişimi geliştirmek için özel çaba sarf eden biri olarak tanımladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in de dünkü takım çalışması sırasında oyuncuyla  ilgilendiği ve kulüp tercümanı tarafından sık sık uyarılarda bulunulduğu bildirildi.

Beşiktaş, Westerlo ile hazırlık maçında karşılaşacak Koşu ve ısınma ile başlayan çalışmalar koordinasyon çalışması ile devam etti. Dar zeminde oynanan ikili top oyununun ardından pas talimi ve  şut talimi ile idman sona erer. Beşiktaş, antrenman kampı etkinlikleri kapsamında  Belçika birinci lig takımı Westerlo ile hazırlık maçı oynayacak. Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ta futbol takımıyla yemekte bir araya geldi Beşiktaş'ta verilen yemeğe Rosier ve Emrecan Uzunhan katılmasa da iki futbolcunun grip olduğu biliniyor. "Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Antalya Gloria Stadı'nda betmaradona giriş hazırlıklarını sürdüren A takımımızın Spor Toto Süper Lig tatilinde sabah çalışmasını  ve öğle yemeğini izledi. Takımımızla tanışın. Öte yandan taraftar ressamımız Emrecan Duman, teknik direktörümüz Şenol Güneş'e ve futbolcumuz Josef de Souza'ya mesaj göndererek portreli tablo hediye edilerek Antalya kampına katıldı. Antalya Dünya Kupası'na ara verdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.