Beşiktaş'tan Katar'da yakın takip! Transfer rotası...

Beşiktaş'tan Katar'da yakın takip! Transfer rotası...

Beşiktaş yönetimi, Ocak ayında büyük bir transfer operasyonu planlıyor ve Dünya Kupası'nı yakından takip ediyor.

Beşiktaş yönetimi, Ocak ayında büyük bir transfer operasyonu planlıyor ve Dünya Kupası'nı yakından takip ediyor. Süper Lig'in ilk yarısında beklentileri karşılayamayan Siyah Beyazlılar arasında Şenol Güneş'in arkasında hareketli bir kampanya vardı. Takımdaki sakat ve formsuz oyuncuları değiştirmek isteyen Güneş, takımı zirveye taşımayı hedefliyor. Beşiktaş'ın ilk devre arası planı sol beki güçlendirmek. Başantrenör Şenol Güneş'in performansını beğenmeyen Arthur Masuaku, kontrattan çıkmaya çalışacak. Yönetim, tecrübeli oyuncuyu ikinci kikbet yarıda başka bir takıma kiralamak için tavsiye mektubunu elinde bulunduran West Ham United ile görüşerek çözüm arayacaktır.

Savunmaya sürpriz isim

Kara Kartal'da yol Adana Demirspor'un başarılı oyuncusu Samet Akaydın'a döndü. Beşiktaş bir yandan maliyetler üzerinde çalışırken, takas sistemine ağırlık veriyor. Böyle olursa yaz aylarında takıma katılan Tayyip Talha Sunuç ile Samet Akaydın bu kez siyah beyazlı formalarda tekrar karşılaşacak. Mavisim Sekler yönetiminde artan performansıyla milli takıma seçilen 28 yaşındaki oyuncu, bu kez ligde 13 maçta forma giydi ve rakiplerine karşı 1 gol kaydetti.

"Brezilya gibi oynamak istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten açıklama geldi. Tecrübeli teknik direktör olmak istediği futbolcu için 'Keşke burada olsaydı' diyen Cristiano Ronaldo'nun sorusunu da yanıtladı. Güneş, "Bu aranın oyuncularım ve kendim için bir fırsat olduğunu kikbet giriş düşünüyorum. Antrenmanlarda her gün  konuşuyoruz ve bu ilişkimizi geliştiriyor. Taktiksel konularda da değişiklikler yapacağız, göreceksiniz. takım olarak oynar. Nasıl bir futbol istiyorsunuz diye sorarsanız şu cevabı verebilirim: Dün Brezilya'da olduğu gibi oynamak istiyoruz.

"TALISCA bedava olsaydı hemen alırdım"

Anderson Talisca hakkında sorulan soruya Güneş, "Değerini alırsın ve para gelir. Sevdiğim bir oyuncu. Bedava olsa onu hemen alırdım. Bir sürü yazı ve çizim." Gelip para istemiyorsa bize destek versin. "

Ricardo Quaresma'yı tekrar takımda isteyip istemediği sorulduğunda Güneş şu yanıtı verdi:

"Quaresma Ma'nın bu yaşta ve bu durumda gösterdiği çabalar hepimize örnek oluyor. Egosu var gibi ama Beşiktaş'a çok katkısı oldu ve çok mütevazi. Teknik direktör olarak gelirse çok sevinirim. Artık Ronaldo'ya sahip olamayız. İz bırakanlar unutulmayacak. Oyunculara anlatıyorum, hikâye yazıyorum, kahramanı benim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.