Beşiktaş'ın Transfer Hedefi: Hakim Ziyech, Takuma Asano ve Nwakaeme

Beşiktaş'ın Transfer Hedefi: Hakim Ziyech, Takuma Asano ve Nwakaeme

Japon Takuma Asano ve Fas'tan Hâkim Ziyech siyah beyazlı takımın takipçisi...

Japon Takuma Asano ve Fas'tan Hâkim Ziyech siyah beyazlı takımın takipçisi... Kartal maçın sonunda 2 yıldızla masaya oturmayı planlıyor. Baş antrenör Şenol Güneş'in raporuna göre takımına güç katmakla meşgul olan Siyah-Beyazlılar, 2 isme odaklandı. Beşiktaş yönetimi, Almanya'da Bochum'da forma giyen Japon futbolcu Takuma Asano ve Fas'ta Chelsea'nin yıldızı Hâkim Ziyech'e odaklandı.

Maç sonu röportajı

Kulüp yöneticisinin önerdiği 2 futbolcunun teknik ekip tarafından onaylanmasının ardından çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı ekip, 2 isim Kartal'ı yapmak istedi. Beşiktaş, Katar macerasının ardından oyuncular kulübüyle masaya oturacak olan 2 hücum oyuncusunu maç boyunca takip edecek. Dünya Kupası açılış maçında Almanya'ya karşı milli takım adına gol atan Asano'nun kadroyu güçlendirmeyi umut edeceği anlaşılırken, Hırvatistan tutarbet karşısında iyi bir performans sergileyen Ziye'nin ardından kiralık olarak gideceğini söyledi. Beşiktaş'ın teknik ekibinde hedeflenen 2 oyuncunun yanı sıra Dünya Kupası'na katılan 4 oyuncu bulunuyor. Arkasından Kamerun'dan Kevin Nkudou, Hollanda'dan Walter Weghorst, Faslı kaptan Hakim Ziyech ve Kanadalı tecrübeli  Atiba Hutchinson Şenol Güneş'e veri sağladı.

Çin Süper Ligi'nin son maçında Galatasaray, rakibi Başakşehir'i zirve yolunda 7-0 mağlup etti, fiziki bir performans sergiledi, Dünya Kupası nedeniyle morale girdi ve lisans sona erdi. Sarı-kırmızılı takımın oyuncuları dünden bu yana Florya Metin Oktay'ın tesislerinde tek tek toplanıyor. Daha önce açıklanan plana göre ilk grup antrenmanı bugün yapılacak. Bir önceki milli takım antrenman kampına katılan oyuncular, Katar'daki Dünya Kupası antrenmanına katılacak.

12 günlük aranın ardından Floria'da maça başlayan Kırmızılılar, 3 Aralık'ta Rayo Vallecano ve 6 Aralık'ta Nef Stadı'nda Villarreal ile hazırlık maçları tutarbet giriş oynayacak.  7 Aralık'ta ekip Antalya'ya hareket ederek Belek kampına girecek. 17 Aralık'a kadar sürecek olan Antalya kampında 2 hazırlık maçı yapılacak. Son özel maçın ardından takım, ligdeki İstanbulspor müsabakası için Floria'ya dönecek. Cim Bom'un Katar'daki Dünya Kupası için sahaya çıktığı 5 oyuncudan 4'ü açılış maçına çıkamadı. Galatasaray'ı temsil edecek tek oyuncu Benfica'dan kiralık olarak gelen ve ara transfer olarak kabul edilen Haris Seferovic, ikinci yarıda Kamerun karşısında İsviçre adına forma giydi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.