Beşiktaş Spor Kulübünden Galatasaray'a taziye mesajı geldi!

Beşiktaş Spor Kulübünden Galatasaray'a taziye mesajı geldi!

Beşiktaş Resmi Spor kulübünün cratossloadres.com resmi sitesinden yapılan açıklamada geçen günlerde vefat eden Mustafa Cengiz için taziye mesajı yayınlandı.

Beşiktaş Resmi Spor kulübünün cratossloadres.com resmi sitesinden yapılan açıklamada geçen günlerde vefat eden Mustafa Cengiz için taziye mesajı yayınlandı. Resmi sitede yayınlanan açıklamada Galatasaray Kulübü başkanı Mustafa Cengiz’in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilendi. Son haftalarda istenilen sonuçları bir türlü alamayan siyah beyazlı ekip resmi internet sitesinde büyük bir jest örneği göstererek Galatasaray Spor Kulübüne başsağlığı diledi.

Galatasaray Spor Kulübü başkanı 28 Kasım 2021’de hayatını kaybetti

Galatasaray spor kulübü başkanı Mustafa Cengiz 25 Aralık 1949 tarihinde Cratosslot   Gaziantep ilinde dünyaya geldi. İş adamı olan Mustafa Cengiz Galatasaray’ın 37. Başkanlık görevini yerine getirmişti. 2018 ‘den Haziran 2021 tarihine kadar Galatasaray Kulübü Spor başkanlığı görevini yerine getiren Mustafa Cengiz’in beyninde tümör tespit edilmişti.

Galatasaray Spor Kulübü başkanı 2020 yılında 10 saat süren beyin ameliyatı geçirmişti. Operasyonu başarı ile atlayan Cratosslot güncel adres Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’de daha sonrasında yapılan tetkiklerde beyninde tümör tespit edildi. 2 Eylül 2021 tarihinde yoğun bakıma kaldırılan Galatasaray Spor Kulübü başkanı Mustafa Cengiz 28 Kasım 2021 tarihinde kanser nedeni ile hayatını kaybetti.

Avrupa’da yoluna yenilgi almadan devam eden Galatasaray Kulübünde bu haber üzüntü ile karşılandı. Galatasaray Futbol Spor Kulübü UEFA Avrupa ligi mücadelelerinde oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor. Çıktığı 5 karşılaşmadan 3 galibiyet alan ekibin aynı zamanda 2 beraberliği bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.