Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig hazırlıklarına bu sabah BJK Nevzat Demir'de yaptığı antrenmanla devam etti.

Hepimizin "amcası" ve "metresi" oldum. Başkanlarımıza, oyuncularımıza ve teknik heyete 5 yılda verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar sayesinde daha fazla genç oyuncuya ulaşabiliyoruz. İki gün önce Bitlis'ten bir genç kız yanıma geldi. Milli takımın menajeri olmadığın için üzgünüm ama bizimle daha fazla zaman geçirebildiğin için de çok mutluyum. Bu tür paylaşımlar beni mesleğimle gururlandırıyor. Son 5 yıldır bu ülke için bordobet elimden geleni yaptım. Gelecekte Türkiye'nin en iyi destekçilerinden biri olacağımı söylemek isterim. Türkiye mükemmel bir voleybol ülkesi. "Umarım böyle kalır" dedi. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, teknik direktör Giovanni Guidetti'ye plaket ve çiçekler takdim etti.

Beşiktaş, FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig hazırlıklarına bu sabah BJK Nevzat Demir'de yaptığı antrenmanla devam etti. Ortalama olarak, kapalı kapı eğitimi 1 saat 30 sürer. Teknik Direktör Şenol Güneş rehberliğinde antrenman, antrenman ve taktik çalışmasıdır. Antrenman spor salonunda başlar ve ısınma, denge ve kuvvet antrenmanı ile devam eder. Maç sonrası minyatür kale antrenmanı, kısıtlı alanda oynanan ikili top oyunuyla sona erdi.

Beşiktaş Başkan Yardımcısı Engin Baltacı, Faik Gürses'in D Smart'ın "Haftanın Konuğu" programıyla ilgili sorularını yanıtladı.  6 aylık görev sürelerini değerlendiren Baltacı, "Cumhurbaşkanımız 3 yıldır başkanlık yapıyor. Yeniden seçimler oldu ve Ahmet Nur Çebi kadroyu yenileyerek başkanlığa devam etti. Başlangıçta hepimiz bu sürecin bir parçası olduk. Ahmet'e teşekkürler. Nur Çebi'nin dış döneminde Beşiktaş'ın borçları artmadı. Kulübün bordobet giriş  borçları, artan döviz kurları ve Beşiktaş'ın faizinden kaynaklanmaktadır. 90 milyon eurodan 45 milyon euroya çekilen bir futbol takımı var. Birisi onu kesmeyi ve borçtan kurtulmayı önerdi. 700 milyon lira borç ödeyen bir topluluk küçülerek kapatılabilir mi? Bence bu borç daralmayla azalmayacak. Öncelikle, doğru yerde bulunan kaynakları doğru yerde kullandığınızdan emin olmanız gerekir. Ahmet Nur Çebi döneminde Beşiktaş camiasının mali konulardaki disiplinin bilincinde olduğuna inanıyorum. Şu anda Beşiktaş'ın anlayışı Süleyman Sebas döneminin mali disiplinine yakın. Bu yıl sponsorlarımızın ve yönetimdeki arkadaşlarımızın desteğiyle amatör branşta bütçesi iyi bir takım kurmayı başardık.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.