Beşiktaş Giresun Spor'a 4-0 mağlup oldu!

Beşiktaş Giresun Spor'a 4-0 mağlup oldu!

Teknik Direktör Sergen yalçın yönetimindeki Beşiktaş geçen seneyi şampiyon olarak tamamlamasına rağmen bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamıyor.

Bu sezon oynadığı karşılaşmalardan bir türlü yüzü gülmeyen 100cratosslot.com siyah beyazlı ekip 27 Kasım 2021 Tarihinde kendi evinde Giresun Sporu ağırladı. Teknik Direktör Sergen yalçın yönetimindeki Beşiktaş geçen seneyi şampiyon olarak tamamlamasına rağmen bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamıyor.

Hem ligde hem de Avrupa Şampiyonlar liginde mücadele eden siyah beyazlı ekip iki tarafta da başarılı olamıyor. UEFA Şampiyonlar liginde geçen hafta oynanan maçta Hollanda ekibi Ajax’a karşı 2-1 kaybeden Beşiktaş Kulübü bu hafta kendi evinde Giresun Spor’u ağırladı. Süper ligde Trabzonspor mağlup olmadan Cratosslot bonus liderliğini sürdürüyor. Beşiktaş ise 90 dakika süren Giresun Spor maçında bir kırmızı kart gördü. Maçı kendi evinde 4-0 kaybeden Beşiktaş ligde 20 puan ile 10. Sırada bulunuyor. Siyah beyazlılar karşısında 4 gol bularak maçı kazanmayı başaran Giresun Spor ise puanını 16’ya yükselterek ligde maç fazlasıyla 13. Sıraya yükselmiş durumda.

Siyah Beyazlıların yüzü gülmüyor

Sezon başından bu yana kazanmakta sürekli zorluk yaşayan siyah beyazlı ekip şampiyonlar ligi eleme gruplarında oynadığı maçlarda henüz puan alabilmiş değil. Son haftalarda Cratosslot giriş alınan üst üste kötü sonuçlar takımda moralleri iyice bozmuş durumda. Teknik direktör Sergen Yalçın kötü gidişata bir son vermek istese de siyah beyazlı ekip ligde ve Avrupa da bir türlü kazanamıyor. Ligde 10. Sırada bulunan Beşiktaş lider Trabzonspor’un tam olarak 13 puan gerisinde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.