Beşiktaş aşkları Dünya Kupası'na damgasını vurdu

Beşiktaş aşkları Dünya Kupası'na damgasını vurdu

Ceyhun Kazancı, Ghezzal takımının Cezayirli yıldızının durumunu yakından takip ettiklerini belirterek, "Rachid Ghezzal ileride takımdaki yerini  alacak.

 

Ceyhun Kazancı, Ghezzal takımının Cezayirli yıldızının durumunu yakından takip ettiklerini belirterek, "Rachid Ghezzal ileride takımdaki yerini  alacak. Bir Amerikan futbolcusuyla sakatlandı. Ayak kapsülü yırtıldı. Bu Her bin futbolcudan birinin başına sakatlık gelebilir" dedi. Kazancı, Dünya Kupası'nda oynamaya devam eden Weghorst ve Saiss'e de totobi şunları söyledi: "Dünya Kupası'nda iki  oyuncusu kalan tek Türk kulübüyüz. Seth'le konuştum. Neyse ki tarih yazdılar. Az önce Galatasaray'a karşı bir hata yaptık. Başka hata yok. Yaralarının hafif olduğunu söyledi. Takımın İngiliz yıldız Dele Alli'den büyük umutları olduğunu söyleyen Kazanqi, "Dele Alli sahadan çıktığı maçlarda bile 10'dan fazla koştu. Beklentileri karşılamasını bekliyoruz" dedi. U19 takımında forma giyen ve Antalya'daki idman kampına katılan Fildişi Sahili defans oyuncusu Bad La Cisse'nin büyük potansiyeli ile ilgili genç teknik direktör, "Yurt dışında Cisse arayışları var. Profesyonel sözleşme imzalayıp ardından kadroya alacağız.

Faslı kaptan Romanses de Dünya Kupası başarısıyla siyah beyazlılara destek oldu. Antalya antrenman kampındaki Beşiktaşlı oyuncular, Fas'ın İspanya'yı yenerek çeyrek finale yükselmesini heyecanla izlerken takım arkadaşlarıyla gurur duydular. Romain Seth, bu sezon başında ödenmeyen bir bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a Premier Lig ekiplerinden Silverhampton'dan transfer oldu ve 2022 Dünya Kupası'ndaki başarısıyla alkışlanmaya devam ediyor.32 yaşındaki futbolcu, bir zamanlar Fas milli takımının kaptanıydı, İspanya'yı yenerek çeyrek finale yükseldi ve Beşiktaş'ın gururu oldu. Seth, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Chelsea, Sevilla ve diğer birçok yıldızın kaptanıdır. Savunma performansları etkileyici. Antalya kampında totobi giriş Beşiktaşlı futbolcuların gözü aşklara takıldı. Siyah Beyazlılar, Katar'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda Fas'ın kontrolünü ele geçirme kararı aldı. Önceki gece İspanya'yı penaltılarla yenen Fas'ın çeyrek finale yükselmesini teknik heyet ve oyuncular  televizyondan izledi. Siyah beyazlı futbolcuların, Fas'ın başarı duası yaptığı karşılaşmayı büyük bir coşkuyla izlediği  bildirildi. Seth ve arkadaşlarının tarihi başarısından gurur duyan siyah beyazlılar, Fas'ın Portekiz'i de çeyrek finalde yenebileceğine inandı. Bu arada, Seth'in İspanya ile oynanan maçın sonlarına doğru sol bekinde kas ağrısı çektiği ve oyunu sakatlanarak bitirdiği, ancak durumunun ciddi  olmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.