Berna Laçin: Kurtuluyoruz ferahlamasına dikkat

Berna Laçin: Kurtuluyoruz ferahlamasına dikkat

Oyuncu Berna Laçin, açıklanan normalleşme takvimi sonrasında yaptığı paylaşımla çok önemli bir dönüm noktasında olduğumuzu söyledi ve takipçilerini uyardı.

BERNA LAÇİN, NORMALLEŞME SÜRESİNE DİKKAT

Koronavirüsü salgını sonrasında milyonlarca insan gibi kendisini ve sevdiklerini ev karantinasına alan Berna Laçin, bu süre zarfında kurallara sıkı sıkıya uydu.

Sosyal medya hesabından da karantina günlerine dair paylaşımlarda bulunan ve takipçilerini salgın konusunda uyaran Laçin bu defa kısa bir süre önce açıklanan normalleşme takvimi üzerinden uyarılarda bulundu.

BEKLENEN TEHLİKE NOKTASINDA UYARDI

Mayıs Ayı’yla birlikte ülke genelinde yaşanması beklenen normalleşme sürecinin çok erken olduğunu ve insanlarda bir rehavete yol açacağını söyleyen Berna Laçin insanları bekleyen tehlike konusunda şöyle uyardı:

“KURTULUYORUZ FERAHLAMASI, BÜYÜK TEHLİKE”

“Bakın yapılan istatistiklere göre kazalarda en çok can kaybı tam kurtarılma anı oluyormuş. Kurtarma ekipleri geldiği an kaza geçiren kişideki rahatlama daha büyük tehlikeye sebep oluyormuş. Şu an Corona'da tam da bu noktadayız. ‘Kurtuluyoruz ferahlaması’ büyük tehlike! N'olu

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.