Bengü, Nişantaşı’nda bebeğinin antikorlu doğacağını söyledi!

Bengü, Nişantaşı’nda bebeğinin antikorlu doğacağını söyledi!

5 aylık ikinci çocuğuna hamile olan Bengü, Nişantaşı’nda gazeteciler çocuğunun antikorlu doğacağını söyledi.

Nişantaşı'nda görüntülenen ve basın mensuplarıyla sohbet eden güzel şarkıcı, hamileyken aşı olduğu için gelen tepkilere yanıt vererek "3 aydan sonra öneriliyordu gönül rahatlığıyla oldum. İnşallah bebeğim de antikorlu doğacak" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs aşılama süreci tüm hızıyla devam ederken 5 aylık hamile olan Bengü'nün de aşı olması tepkileri de beraberinde getirdi.

Hamile olduğu için eleştirilen şarkıcı, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir mağazadan çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Bengü, aşı hakkında soruları yanıtladı.

"BEBEĞİM ANTİKORLU DOĞACAK"

Konuyla ilgili detaylı araştırma yaparak aşı olduğunu belirten Bengü, "3 aydan sonra aşı yapılması öneriliyor. Ben 5 aylık olduğum için gönül rahatlığıyla ilk gün gidip aşı yaptırabildim. Şu ana kadar da hiçbir yan etki görmedim. İnşallah bebeğim de antikorlu doğacak.

bengu-nisantasi-nda-ikinci-bebeginin-antikorlu-dogacagini-soyledi1.jpg

Ben ailem, hepimiz uygun gördük. Doktorumda izin verdi. Aşı olmayı yaptırmamaktan daha uygun buluyorum. Özellikle hamilelik döneminde koronaya yakalanırsan daha riskli buluyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.