Batı Group ile Güven Taşıyın

Batı Group ile Güven Taşıyın

Batı Group ile Güven Taşıyın

 

Ukrayna – Rusya iç suları ve Azov Denizi dahil, Karadeniz kıyılarından çelik, gübre ve tomruk ekslusive ile işlerin sürekli hale gelmesini sağlayarak çalıştığı firmaları güvence altında tutmaktadır. Yıllardır sektörde olması ve yılların verdiği iş tecrübesi ile oluşması muhtemel sorunların önüne geçmesi, tedarikçilerinin ve müşterilerinin kazançlarını korumaktadır. Sefer ve zaman odaklı kiralamalarda Batı, tecrübeli bir ağa sahiptir ve bu ağ ile birlikte kiralamalarda tonaj farkı gözetmeksizin rekabetçi fiyatlar sunabilmektedir. Son birkaç yılda toplam 5 milyon tonluk yükü yönetmeyi başarmıştır. Her zaman, ne koşulda olursa olsun fiyatlarını rekabetçi belirlemek Batı Group’un amaçları arasındadır. Batı, tecrübeli çalışanları ile neredeyse bütün limanlarda, İstanbul Boğazı ve Çanakkale’de ve yağ terminallerinde müşteri memnuniyetini sürekli üst seviyede tutarak acentelik servisi de vermektedir.

Batı Tarafından Elleçlenen Yükler

Dökme yükler olarak Batı; petrol, likit doğal gaz, benzin, kimyasallar, sıvı gıdalar (yenilebilir yağlar, meyve suları vb. içecekler) gibi malzemeleri elleçler.

Kuru yük olarak ise; tahıl, kağıt, çimento, beton, çelik, gübre, hurda, kömür, madenler, hububat, fosfat, sünger taşı, sülfür, un ve şeker malzemelerini elleçlemektedir.

Batı Group Kalitesi ile Gemi Kiralama

1998 yılından günümüze dek gemi kiralama acentesi olarak Bimco üyesi olan Batı Group, deniz taşımacılığında kullanılan dökme yük gemilerini yıllardan beri süregelen tecrübesi ve açık denizlere hükmeden bir kararlılık ile işletmektedir. Gemi kiralama ve işletmesi gibi alanlar, Batı Group için yılların deneyimidir. Gemi kiralama alanındaki yüksek performansı ve esnekliği ile hem ulusal hem de uluslararası alanda üstün başarı elde etmiştir. İtibarlı gemi kiralama firmaları ile olan ilişkisi, Türkiye piyasasındaki neredeyse bütün gemilere hakim olmasını sağlamıştır. Artı bir özelliği olarak Batı Group, potansiyel müşterilerine gemi filosu imkanı sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.