Batı Group

Batı Group

Batı Group

 

Ülkemizde çok değişik sektörlerde çalışan çok değişik firmalar bulunuyor. Lojistik sektörü ise dünyanın en eski sektörlerden bir tanesidir. Nitekim bu sektör kendi içinde alt başlıklara ayrılıyor ki bunlardan bir tanesi ve belki de en önemli, en kapsamlı olanı  taşımacılık sektörüdür.

 

Ülkemizde de özellikle uluslarası lojistik alanında çalışan irili ufaklı çok sayıda firma bulunuyor. İş de onlardan bir tanesi de  uluslarası lojistik firması denilince akla ilk gelen firmalardan bir tanesi olan Batı Group isimli firmadır. Kurulmuş olduğu 1992 yılından beri  İstanbul merkezli olarak hizmet veren firmanın bugün ülkemizin değişik yerlerinde aynı zamanda şube, depo ve irtibat büroları mevcuttur. Bugün lojistik, alanında tartışmasız lider konumundadır.

 

Firmanın Hizmet Alanı

Firmanın hizmet alanına bakıldığında lojistiğin en önemli alt başlıklarından bir tanesi olduğu üstte de ifade edilen taşımacılık olgusu vardır ki bu noktada da Batı Group hem ulusal hem de uluslararası taşımacılık firması olarak farkını açık ara ortaya koyar.

Taşımacılık alanında çok geniş bir alanda hizmet veren firmanın hizmet kapsamından bir tanesi de yat lojistik hizmeti olarak deniz taşımacılığı hizmetidir. Bunun yanı sıra diğer taşımacılık türlerinde de mutlak müşteri memnuniyeti ile uluslararası normlarda kurumsal çizgisinden hiçbir biçimde ödün vermeden profesyonel bir yaklaşım ile hizmet verir.

 

Yat Taşımacılığının Önemi ve Farkı

 

Dünyanın her yerine yat taşımacılığı yapan Batı Group bu noktada yatın büyüklüğüne küçüklüğüne bakılmaksızın müşterinin istemleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çözüm odaklı olarak çalışan bir yat lojistik firması alanında haklı da bir üne sahiptir.

 

Burada şu noktanın da altını çizmek gerekir ki yat kişiye özel kullanımı olan bir araçtır. Buna istinaden de çok daha dikkatli ve özenli müşterinin gözü arkada kalmayacak bir biçimde taşınması gerekir. Ayrıca uygun araçlar ile yat taşımacılığı yapılmalıdır.  O yüzden de yat taşımacılığı firmaları içinden seçim yaparken dikkatli olmak gerekir. Mutlaka alanında uzman, kendini kanıtlamış, doğru ve güvenilir firmalardan hizmet alınmalıdır ki Batı Group tüm bu yetkinlikleri taşıyan bir lojistik firmasıdır. Sizden böyle bir talep geldiği andan itibaren müşteriye özel çözümler sunar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.